חברת וולמארט (סימול: WMT) מפרסמת בצהרים אזהרת רווח לשנת 2019 ומורידה את תחזית הרווח השנתית בכ – 6%. צמיחת המכירות של החברה לשנת 2020 צפויה להיות 3% ותושפע לרעה מביטול פעילותה בברזיל והפחתת מכירות הטבק תחת חברת סאמס קלאב. החברה צופה גידול של 5% במכירות מחוץ לארה"ב.

 

החברה צופה כי בשנת 2020 צמיחת המכירות בארה"ב תהיה 2.5-3 אחוזים ובמכירות באינטרנט החברה צופה צמיחה נטו של 35% עבור שנת הכספים 2020.

 

מנכ"ל החברה, דאג מקמיליאון, אמר למשקיעים "אנו מתאימים ומשתנים במהירות כדי לשרת טוב יותר את הלקוחות הקיימים שלנו ולהגיע ללקוחות חדשים"

 

החברה ממשיכה לעשות שינויים כדי להתחרות עם ענקי קמעונאות אחרים, בעיקר אמזון. החברה צופה כי היא תפתח פחות מ- 10 חנויות חדשות בארה"ב, אך יותר מ 300 חנויות חדשות צפויות להיפתח בעיקר במקסיקו וסין.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש