אבי יעקובוביץ, מנכל גב ים<br>קרדיט: סיון פרג'
אבי יעקובוביץ, מנכל גב ים קרדיט: סיון פרג'

 גב ים מדווח על ביקושים של למעלה מ-1.2 מיליארד ש"ח בשלב המוסדי בהנפקת אג"ח באמצעות הרחבת סדרת אגרות חוב קיימת - סדרה ח’. גב-ים מקבוצת נכסים ובניין IDB גייסה בשלב המוסדי כ-600 מיליון ₪. החברה ביקשה לגייס כ-350 מיליון ש"ח.

 

סגי איתן, סגן יו"ר דירקטוריון גב-ים מקבוצת נכסים ובניין, ציינה: "השלב המוסדי בהנפקת האג"ח של גב ים הסתיים עם ביקושים גדולים בהיקף של למעלה מ-1.2 מיליארד ש"ח. הריבית שנקבעה במכרז היום הינה 3.15% שקלית. תוצאות אלו מהוות הבעת אמון של שוק ההון בחברה, באיכות נכסיה ובאסטרטגיה העסקית שלה אשר מביאה לצמיחה, לאיתנות פיננסית וליציבות לאורך שנים. תמורת ההנפקה, ביחד עם יתרות המזומן, ישמשו לפעילותה השוטפת של החברה ויהוו בסיס להרחבת פעילות הליבה של החברה".

 

אבי יעקובוביץ, מנכ"ל גב-ים, ציין: "גב-ים מקבוצת נכסים ובניין השלימה אתמול בהצלחה את השלב המוסדי בהנפקת אג״ח (סדרה ח’) של החברה, בעלת מח"מ של כ-6 שנים, המדורגת על-ידי מעלות S&P בדירוג AA. ההנפקה זכתה לביקושים גדולים של למעלה מ-1.2 מליארד ש"ח, מתוכם בחרה החברה לגייס כ-600 מליון ש"ח, בריבית שקלית, בשיעור שנתי של 3.15%. מדובר בהבעת אמון בחברה מצד שוק ההון, וביקושי היתר שנרשמו מספקים לחברה רוח גבית בהמשך פעילות הייזום המסיבית. החברה יוזמת כיום 8 פרויקטים, בשטח כולל של למעלה מ-270 אלף מ"ר (כ-194 אלף מ"ר חלק החברה), הפרוסים בפארקי ההייטק המובילים בארץ, ונמצאים בשלבי תכנון וביצוע. פרויקטים אלו ימשיכו להוביל את גב-ים להמשך צמיחה ולבסס את המוניטין שלה כחברת הנדל"ן המניב הגדולה בישראל".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש