שלמה החזקות מדווחת היום על התוצאות הכספיות לחציון הראשון של 2018. הכנסות חברת ההחזקות בחציון הראשון של 2018 עמדו על כ- 1.75 מיליארד ש"ח, בהשוואה ל-1.74 מיליארד ש״ח בחציון המקביל אשתקד. הרווח הגולמי של חברת ההחזקות עומד על 296 מיליון ש"ח, בהשוואה ל-259 מיליון ש"ח בחציון המקביל אשתקד. הרווח הנקי של חברת ההחזקות בחציון הראשון של שנת 2018 עמד על 49 מיליון ₪ - גבוה מזה שנרשם בתקופה המקבילה אשתקד, 40 מיליון ש״ח.
חברת שלמה ביטוח רשמה עוד עליה במדדי הרווחיות של החטיבה. שיפור זה נובע בעיקר מהרווח החיתומי, וזאת למרות ההאטה שנרשמה בשוק ההון בתקופת הדיווח.
חטיבת הרכב של שלמה החזקות רשמה בחציון הראשון של 2018 רווח גולמי שעמד על 199 מיליון ש"ח, בהשוואה ל- 187 מיליון ש"ח אשתקד, והרווח הנקי עמד בחציון המדווח על 20 מיליון ש"ח, בהשוואה ל-13 מיליון ש"ח ב-2017. השיפור ברווחים בחציון זה מיוחס מיוחס בעיקרו לגידול במספר העסקאות המניבות הכנסה, וכן לקיטון באחוז אי הניצולת של צי כלי הרכב.
לדברי אסי שמלצר, יו"ר שלמה החזקות: "שלמה החזקות היא קבוצת הרכב החדשנית ביותר בישראל, היא הראשונה להכניס מוצרים שונים, מוטי המגזר הפרטי בתחום הליסינג התפעולי. מוצרים אלה רושמים המשך גידול נאה גם בחציון זה ונראה כי השוק מגיב מצוין למוצרים. בהחלט יש כאן אבולוציה צרכנית מעוררת עניין"