בהמשך לדיווחים מידיים של די.פארם בדבר התקשרותה בהסכם מיזוג עם חברת יו אן וי מדיסין בע"מ, חברה פרטית הפועלת בתחום פיתוח, ייצור ואספקה של מוצרי קנביס רפואי, החברה מודיעה בזאת, כי על פי מידע שמסרה לה יו.אן.וי, ביום 7 באוגוסט 2018 חתמה יו.אן.וי על הסכם עם חברת מוקד מטרה להקמת תקן אבטחה GSP במפעל הקנאביס על פי דרישות יחידת הקנאביס הרפואי במשרד הבריאות.

 

לחברה נמסר, כי מוקד מטרה הינה מחברות האבטחה המובילות בארץ וכי היא מאבטחת כיום שתי חוות קנאביס פעילות ועל כן בעלת הידע והיכולת לעמידה בתקן GSP כנדרש. כפי שמסרה יו.אן.וי לחברה, חברת האבטחה תקים את הגדרות, המצלמות החיישנים ומערכות האבטחה במפעל על פי תקן GSP ולאחר מכן, תספק את שירותי האבטחה השוטפים, לרבות המאבטחים הדרושים לביצוע האבטחה במפעל ובהמשך בחוות הגידול.

 

כפי שנמסר לחברה, חברת האבטחה התחייבה כלפי יו.אן.וי לבצע את הנדרש לצורך עמידה בתקן זה עד סוף שנת 2018. בנוסף, חברת האבטחה תספק שרותי אבטחה לבית המסחר ולמערך ההפצה של יו.אן.וי ותהיה אחראית על שינוע מוצרי הקנאביס הרפואי של יו.אן.וי לבתי המרקחת בישראל ולמרכזי המכירה. בהמשך וככל שיותר ייצוא של קנאביס רפואי מישראל, תשנע חברת האבטחה את המוצרים גם לשדה התעופה, לצורך מכירתם בחו"ל.

 

יובהר, כי למועד הדיווח חל איסור על ייצוא מוצרי קנאביס מחוץ לישראל. יו. אן.וי מסרה לחברה, כי תהליך בנית מפעל הייצור מתקדם מהר מהצפוי וכי היא צופה שרכישת מכונות הייצור תתבצע בזמן הקרוב. לאור האמור, מסרה יו.אן.וי כי הקדימה את ההתקשרות עם חברת האבטחה, כמפורט לעיל, וזאת על מנת לעמוד בתקנים הנדרשים ולהקדים את מועד תחילת הייצור.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש