סער ברכה, מנכל תהל<br>קרדיט: ולדימיר אסקין
סער ברכה, מנכל תהל קרדיט: ולדימיר אסקין

קרדן אן.וי מודיעה כי החברה הבת תהל קיבלה הודעה שהסמכות העליונה במדינה אפריקאית, אישרה את התקשרותה של ממשלת המדינה הנ"ל בהסכם עם תהל ושותפתה בחלקים שווים (תהל 50% והשותפה 50%) לפיתוח והקמה של פרויקט חקלאי רחב היקף הכולל חווה חקלאית לגידול ירקות וגידולים שונים, כגון תפוחי אדמה, בצל, תירס וכיוצא בכך.

 

התמורה הכוללת בגין ביצוע הפרויקט הינה בסך של כ- 72 מיליון דולר, כאשר כאמור, חלקה של תהל עומד על 50% מהסכום. התמורה תשולם בתשלומים חודשיים בהתאם להתקדמות ביצוע הפרויקט ובכפוף לעמידה באבני הדרך הקבועות בהסכם.

 

תקופת הביצוע של הפרויקט צפויה לארוך כ-36 חודשים ולאחר מכן תקופת בדק של 12 חודשים. העבודות בפרויקט יחלו בסמוך לאחר תשלום מקדמה בשיעור של 15% מסכום התמורה. בקרדן מדגישים כי נכון למועד דוח זה אין כל וודאות בדבר מועד תשלום המקדמה ע"י הלקוח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש