יום המסחר בבורסת תל אביב ננעל בעליות קלות. המסחר הושפע, בין היתר, ממניית דקסיה ישראל שריכזה עניין לאחר שדיווחה מוקדם יותר כי נחתם הסכם קיבוצי מיוחד בין הבנק, ההסתדרות וועד העובדים. מניית לאומי הובילה את המחזורים במחזור ניכר בירידה, ואחריה פועלים ונייס שירדו, טבע שעלתה, כיל שירדה ובזק שעלתה. ת"א-35 ות"א-125

 

מניית ביוטיים הובילה היום את העליות בת"א-125. עוד בלטו אופקו הלת, דקסיה ישראל, פוקס, פז נפט ובראק אן וי. מנגד, מניית לייבפרסון עמדה היום בראש טבלת הירידות, ואחריה גם נייס, סודהסטרים, קרסו, אקויטל ועזריאלי.

 

הראל פיננסים אמרו היום: ”לפנינו שלושה ימים מלאים בפעילות בבנקים המרכזיים מסביב לעולם”. לדעת עפר קליין, נתון חלש לגבי הצמיחה ברבעון השני עלול לגרום לשוק לחשב מסלול מחדש. הרבעונים הבאים צפויים להציג צמיחה באזור ה-3 אחוזים.

 

מודי’ס בסקירתם סבורים כי הסכסוך המסחרי בין ארה”ב לסין צפוי להסלים ב-2018 ולהשפיע על הצמיחה העולמית. לסכסוך המסחרי תהיה השפעה מצטברת ניכרת על הצמיחה העולמית ועל האינפלציה. אם תהיה תגובה רחבה בשווקים הפיננסיים או אם יתערער האמון, הכלכלה העולמית עשויה להפגע.

 

אקסלנס מעריכים כי קצב עליית שכר הדירה בישראל צפוי להתמתן בקרוב. אמיר כהנוביץ כתב בסקירתו השבועית: "אירופה מצטרפת לארה"ב במלחמת הסחר והמטרה היא סין. שילוב הכוחות הכלכליים של האיחוד וארה"ב תחת מנהיגות טראמפ מסמן למדינות האחרות את הדרך לכניעה".

 

הרווח הנקי של קמטק ברבעון השני הסתכם ב-4.3 מיליון דולר. הכנסות שיא של 30.5 מיליון דולר בתחום המוליכים למחצה, גידול של 34% ביחס לרבעון המקביל אשתקד. מצפה להמשך צמיחה חזקה במחצית השנייה של 2018.

 

ההפסד הנקי של צ’ק-קאפ במחצית היה 4.8 מיליון דולר לעומת הפסד של 5.5 מ’ דולר במקבילה אשתקד. הכנסות מימון נטו, במחצית הראשונה לשנת 2018 הסתכמו בסך של כ- 9 אלפי דולר, בהשוואה להכנסות מימון בסך של כ- 90 אלף דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

 

כאמור, הבוקר נודע כי נחתם הסכם קיבוצי מיוחד בין דקסיה ישראל, ההסתדרות וועד עובדי הבנק. בנוסף, ובהתאם להחלטות האסיפה הכללית כאמור, יחתמו תוספות להסכמי העסקה הפרטניים של נושאי המשרה בבנק ויתר חברי ההנהלה, להסדרת זכויותיהם במקרה של מכירת השליטה בבנק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש