דניאל שחר, מנכל סייפטי <br>קרדיט: יח"צ
דניאל שחר, מנכל סייפטי קרדיט: יח"צ

סייפ-טי גרופ מדווחת כי סייפ-טי דטה א.ר. בע"מ, חברה בת בבעלות מלאה של החברה, קיבלה הודעה על קבלת אישור 140-2 FIPS PUB למוצר ה-SDE של החברה, ממעבדה בארה"ב המוסמכת לתת אישורים כאמור על-ידי המכון הלאומי לתקנים וטכנולוגיה בארה"ב (NIST).

 

ה-140-2 FIPS PUB הינו הסטנדרט המחייב כל ספק מוצרי תוכנה, אשר מעוניין למכור את מוצריו בסקטור הפדרלי בארה"ב. קבלת האישור מאפשרת לחברה למכור את מוצר ה-SDE שלה בסקטור הפדרלי האמריקני, אשר למיטב ידיעת החברה, תקציב טכנולוגיות המידע (IT) המצטבר של כלל הגופים הנכללים בו, הוא הגבוה בעולם ומוערך בכמיליארד דולר בשנה. הסקטור הפדרלי האמריקני כולל את כלל הגופים הפדרליים (ובכלל זה משרד ההגנה, גורמי אכיפת חוק, משרדי ממשל, וכו’), וכן גופים מדינתיים בארה"ב.

 

במסגרת תהליך קבלת האישור, אשר ארך מספר חודשים, נבדקו לעומק מנגנוני ההצפנה אשר בבסיסו של מוצר ה– SDE ואושר כי הם עומדים בתקנים המחמירים של 140-2 FIPS PUB.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש