חברת עמיר שיווק חתמה על הסכם עם חברת אורדע לרכישת רוב הפעילות של המוכרת בתחום הייצור והשיווק של אריזות מקרטון גלי לתעשייה, כולל ציוד ייצור, מוניטין, רשימת לקוחות, ומידע מסחרי נוסף בתחום הפעילות.

 

עמיר תמשיך למכור ללקוחות של המוכרת הכלולים בפעילות הנרכשת את המוצרים באותם תנאי מכירה שבהם רכשו אותם מהמוכרת. בתמורה לפעילות הנרכשת, תשלם עמיר לאורדע במועד הקובע סך של 15.75 מיליון ש"ח בתוספת מע"מ, בכפוף להתאמות מחיר לא-מהותיות שאופן חישובן קבוע בהסכם. בנוסף תרכוש עמיר לפי שיקול דעתה מלאי תוצרת גמורה כנגד תשלום שנקבע בהסכם. מלאי גמור שהחברה לא תרכוש ממנה כאמור, תהיה המוכרת רשאית למוכרו בעצמה.

 

בהסכם נקבעו הוראות מקובלות בהתקשרויות כאלה לרבות לעניין סודיות, אי-תחרות לתקופה בת שלוש שנים ממועד ההשלמה, מצגים, סעיפי אחריות של המוכרת וסעיפי פיצוי, הוראות מעבר לגבי עובדים, וכן הוראות לגבי העברה מסודרת של הפעילות וחפיפת עובדים כנגד תשלום נוסף, וכיוצא באלה. בכוונת עמיר למכור את ציוד היצור הכלול בפעילות הנרכשת.

 

העסקה כפופה לקבלת אישור מהממונה על ההגבלים העסקיים.

 

אורדע הבהירה כי תמשיך להיות פעילה בתחום פתרונות האריזה בתחומי האריזות הדיגיטליות הדופלקס ומוצמדות ולוחות וגלילי ח"צ.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש