אורמד פארמסוטיקלס (NASDAQCM: ORMP) (www.oramed.com), חברת תרופות בשלב הקליני, המתמקדת בפיתוח טכנולוגיה ייחודית למתן אוראלי של תרופות הניתנות כיום באמצעות זריקה בלבד, הודיעה היום כי קיבלה את אישור רשות ניירות ערך לרישום מניותיה במסגרת הרישום כפול בבורסה בתל אביב.
מניות החברה יחלו להיסחר ביום 12 ביולי 2017 תחת הסימול ארמד. שווי שוק מניות החברה כ-100 מיליון דולר והן צפויות להצטרף למדדי הבורסה - TA SME-60, ת"א-SME150 ות"א גלובל-בלוטק, החל מחודש ספטמבר 2017.
מניות החברה ימשיכו להיסחר בבורסת NASDAQ Capital Markets והחברה תמשיך לעמוד בדרישות הדיווח והגילוי של רשות ניירות ערך האמריקאית. במסגרת הרישום הכפול, החברה לא תידרש לדיווחים נוספים מעבר לאלו הנדרשים בארה"ב.
נדב קדרון, מנכ"ל אורמד, אמר: "אנו מאמינים כי לרישום הכפול בתל אביב יתרונות רבים עבור החברה ועבור המשקיעים במניותיה. הגדלת ציבור המשקיעים הפוטנציאליים, ובכללם גופים מוסדיים ישראלים, כמו גם תוספת ימי ושעות מסחר אשר יסייעו לכניסת משקיעים מאירופה ואסיה, וכן הכניסה למדדים, צפויים לתרום להגברת המסחר, הנזילות ושווי המניה".
איתי בן זאב, מנכ"ל הבורסה, אמר כי "אנו מברכים את חברת אורמד על בחירתה להצטרף לבורסה בתל-אביב ברישום כפול ומאמינים כי כל חברה ישראלית, גם אם היא נסחרת בחו"ל, צריכה להיות חלק משוק ההון הישראלי. הפוטנציאל גדול – קרוב ל- 60 חברות ישראליות נסחרות בניו יורק ובלונדון העומדות בקריטריונים לרישום כפול ועל כן אנו משקיעים מאמצים גדולים, יחד עם הרגולטורים, במתן הקלות משמעותיות לחברות דואליות כך שיוכלו ליהנות באופן פשוט ונוח מהיתרונות של הרחבת מעגל המשקיעים, הארכת שעות המסחר, כניסה למדדי הבורסה ועוד."