שיכון ובינוי הודיעה בצהריים לבורסה כי היא החלה בתהליך, במסגרתו היא תציע למשקיעים פוטנציאליים לרכוש מזכויותיה בחברות הזכיין של פרוייקט מנהרות הכרמל ופרויקט שיקום, תפעול ואחזקת כבישים בצפון ופרויקטים נוספים, ככל שיתגבשו עם המשקיעים הפוטנציאליים הסכמות בעניין.
בכוונת החברה למכור את מרבית החזקותיה בפרויקטים האמורים (או בחלקם), לשותפות מוגבלת שתוקם, אשר מירב ההחזקות בה יוחזקו על ידי המשקיעים הפוטנציאליים כשותפים מוגבלים, בעוד והחברה תנהל את השותפות האמורה עבור כלל השותפים כשותף כללי. עם זאת, ייתכנו שינויים במתווה ההליך, כפי שיוחלט על ידי החברה.
במידה ששיכון ובינוי תתקשר בעסקה כאמור, תשוב ותדווח החברה אודות העסקה ותנאיה. למועד הדיווח, ציינו בחברה אין וודאות כי הליך המכירה כאמור יושלם, כי ייחתם הסכם למכירת הזכויות האמורות, ואם וככל והחברה תתקשר בעסקה כאמור, מה יהיו תנאיה, מה יהיה היקף הרווח והתזרים שינבע לחברה הימנה, ואם ומתי יתקבלו האישורים ויתמלאו יתר התנאים הנדרשים להשלמתה.