כלכלני מעלות הודיעו היום כי הם מאשררים דירוג "AA" לחברת התעשיה האוירית, ומעדכנים את התחזית ליציבה משלילית.
חברת התעשיה האוירית לישראל, הפועלת בתחום התעופה והביטחון, פרסמה את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של 2017 ,המצביעות על כך שתוכנית ההבראה והצמצום בכוח האדם מתחילה להניב פירות. בנוסף, החברה חתמה על שני חוזים מהותיים בהיקף כולל של יותר מ-2.2 מיליארד דולר.
כלכלני מעלות מעריכים כי לחקירות המשטרה לגבי שוחד והאשמות אחרות לא צפויה להיות השפעה מהותית על עסקיה המרכזיים של החברה.
במעלות מעדכנים את הערכתם לנזילות של תע"א ל’חזקה’ מ’הולמת’, בהינתן המדיניות הפיננסית שמרנית, יתרת מזומנים של כ-1.6 מיליארד דולר וקיומו של מרווח הולם מההתניות הפיננסיות.
אי לכך, מעלות משנים את תחזית הדירוג של החברה ל’יציבה’ מ’שלילית’, ומאשררים את דירוג המנפיק של החברה, ’AA.’ התחזית היציבה משקפת את צבר ההזמנות הגדול של החברה לשנים הקרובות, המספק נראות הכנסות טובה, ואת השיפור הצפוי ברווחיות כתוצאה מיישום תכנית ההבראה.