דוד מימון<br>קרדיט: יח"צ
דוד מימון קרדיט: יח"צ

חברת אל על מדווחת כי חתמה אתמול (שני) על הסכם עם חברה בינלאומית זרה לקבלת שירותי תמיכה לוגיסטית ל- 16 מטוסים מדגם בואינג 787 (דרימליינר) שרכשה וחכרה החברה.

 

במסגרת הסכם השירותים, תעניק החברה הזרה לאל על שירותי העמדת מלאי רכיבים בארץ, אספקת מלאי ממרכזים לוגיסטיים של החברה הזרה בארץ ובחו"ל וכן שירותי תיקון ושיפוץ לרכיבים. לחברה קיימת אפשרות להוציא מתכולת הסכם השירותים מספר מטוסים שנרכשו על ידי החברה בכפוף לתנאים שנקבעו בהסכם השירותים.

 

תקופת ההתקשרות על פי הסכם השירותים תעמוד על כ- 15 שנים החל ממועד החתימה, כאשר לחברה הזכות לבצע סיום מוקדם של תקופת ההתקשרות, החל מהשנה החמישית, על פי התנאים שסוכמו בהסכם השירותים. התמורה שתשלם החברה לחברה הזרה מבוססת בעיקרה על שעות טיסה שיבוצעו בפועל ולהערכת החברה עשויה להסתכם בסך כולל של כ- 125 מיליון דולר לכל תקופת ההתקשרות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש