עמית דרור, מנכל ננו דיימנשן לשעבר<br>קרדיט: יח"צ
עמית דרור, מנכל ננו דיימנשן לשעבר קרדיט: יח"צ

חברת ננו דיימנשן מודיעה היום כי החברה-הבת, בה החברה מחזיקה ב- 100% מהונה המונפק והנפרע- ננו דיימנשן טכנולוגיות בע"מ, עובדת בשיתוף פעולה עם חברת Zuken Inc., חברה יפנית בינלאומית מובילה בתחום פתרונות תוכנה לתכנון אלקטרוניקה, על מנת לשפר את חווית המשתמש ולקצר את זמני ייצור אבות טיפוס באמצעות הדפסת תלת מימד.

 

ננו דיימנשן תשתמש בתמיכה של Zuken בנושא יישום טכנולוגיות לתחום האלקטרוניקה, באמצעות פתרון התוכנה המתקדם CR-8000 Design Force של Zuken, המוביל בשוק בתחום תלת מימד.

 

סיימון פריד, סמנכ"ל השיווק של ננו דיימנשן מסר: "העניין הרב בטכנולוגיה שלנו הפך את התקופה האחרונה ליוצאת דופן. אנו נרגשים לעבוד עם Zuken ולשלב את ה- Design Force לטובת קידום המוצרים שלנו ולהעניק למשתמשים שלנו חוויה חלקה יותר משלבי התכנון ועד לייצור ואופטימיזציה."

 

הומר מנדביה, סמנכ"ל האסטרטגיה של Zuken ארה"ב, ציין: "למוצר ה- CR-8000 Design Force של Zuken יש את כל הנתונים הנדרשים להדפסת תלת מימד, והוא מאפשר תמיכה הן לטובת ייצור והן להדפסת תלת מימד, ללא פגיעה באיכות. מדפסות התלת מימד של ננו דיימנשן הינן דוגמא לאחד מהיישומים של החזון להיות חלוצים בתחום תכנון-לייצור של הדפסת תלת מימד."

 

לפי Zuken, ה- Design Force הינו כלי העיצוב היחיד המאפשר הגדרה של כללים ייחודיים עבור חומרים, כך שלא נדרשים שלבים נוספים בעת הדפסת תלת מימד של כסף-מוליך או כל חומר מוליך אחר בעתיד. בנוסף- Zuken מציעה פתרונות DFM ייחודיים לתמיכה באלקטרוניקה מודפסת באמצעות מודל הזרקת דיו DFM, המבצע אופטימיזציה של מידע CAD עבור מדפסות הזרקת דיו. באמצעות פתרונות אלו של ננו דיימנשן ו- Zuken, המהנדסים יוכלו לבלות יותר זמן בחדשנות ויצירת רעיונות חדשים והכנסתם לשוק, במקום התמודדות עם אדמיניסטרציה של התכנון.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    אם עד עכשיו לא קנו

    אז גם לא יקנו. ממה שאני מבין כרגע ואפילו לא התעמקתי בנושא, הטכנולוגיה הזו בחיים לא תצא לציבור הרחב. המדפסות האלו יכולות להפיל מדינות וחברות.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • moshe5
    • 05/04/2017 16:10
  • 1
    הודעה חשובה ומעולה

    שיתוף הפעולה עם החברה היפנית מהווה נדבך חשוב בהתססות מדפסת התלת מימד בתכנון ה-PCB. בעתיד הלא רחוק כל מהנדס לוחות אלקטרוניים יהיה חייב להשתמש במוצר של ננו לעיצוב תכנון וביצוע של לוח הPCB אחרת הוא ישאר מאחור. כל הכבוד להנהלת ננו שמוכיחה שוב פעם את ישום החזון שלה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • hrpr
    • 05/04/2017 13:24