חברת צרפתי שמעון מוציאה לשיווק את שני בנייני הבוטיק הנמוכים בשלב א’ של פרויקט "צרפתי באגמים" בשכונת הדגל החדשה של אשקלון. מדובר בבניינים נמוכים בני 2 קומות בלבד הכוללים דירות גן ודופלקסים, סה"כ 14 דירות. הבניינים ממוקמים על שדרות עמק האלה ובסמוך להם ייבנו גני ילדים, בית ספר יסודי ומבננים נמוכים.

 

דירות הגן בנות 4 חדרים, בשטח של כ-100 מ"ר נטו וגינה בשטח של כ-90 מ"ר נטו, יימכרו החל מ- 1.670 מילון שקל. הדופלקסים, בני 4 חדרים, בשטח של כ-110 מ"ר נטו ומרפסת בשטח של כ-35 מ"ר נטו, יימכרו החל מ- 1.610 מיליון שקל.

 

הפרויקט ישווק ב-3 שלבים, כאשר שלב א’ בפרויקט כולל 6 בניינים בני 2-9 קומות ובסה"כ 88 יחידות דיור הנבנות באחד המיקומים האסטרטגיים ביותר בשכונה, בסמוך לאגם הגדול. הפרויקט, המתוכנן באופן קפדני על ידי שפייזמן אדריכלים, כולל מגוון דירות גדול לרבות פנטהאוזים, דופלקסים, דירות גן עם גינות מרווחות ודירות 4 ו-5 חדרים גדולות. היתר בניה לפרויקט התקבל בספטמבר 2016.

 

לדברי סיניה רוקח, מנהלת מכירות בחברת צרפתי שמעון, "מדובר במוצר ייחודי ויחיד מסוגו בשכונת אגמים- דירה שמעניקה תחושה של צמוד קרקע. בבניינים הללו אין בכלל שטחים ציבוריים משותפים, וישנה גישה ישירה מהחניה הפרטית לדירה. דבר שמסייע לאותה תחושה של מגורים בצמוד קרקע עם פרטיות מקסימאלית. היות וצמודי קרקע אינם בהישג יד של רבים, דירות הגן הללו מהוות חלופה אטרקטיבית וריאלית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש