מידרוג מאשרת לנאנט נדל"ן, דירוג Baa1 ומשנה את האופק משלילי ליציב לסדרות ב’ ו-ג’. זאת בהמשך להודעתה של נאנט נדל"ן בסוף השבוע על השלמת הנפקת חברת הבת הפולנית ROBYG בבורסה בוורשה פולין במחיר למניה שמשקף שווי חברה של כ -655 מיליון ש"ח. במכרז הציבורי של ההנפקה נרשמו ביקושים פי 5.5 (כ-16.8 מיליון מניות) מ-3 מיליון המניות שהוקצו לציבור.
תחילת שבוע שעבר הודיעה כי תבחן הנפקת סדרה חדשה של אג"ח. מידרוג מאשרת דירוג זהה להנפקת סדרה חדשה, בסכום של עד 60 מיליון ₪ ע.נ. אשר התמורה תשמש לצורך פעילותה השוטפת של החברה תשלום קרן האג"ח יחל משנת 2012 ויפרש על פני 5-6 תשלומים שנתיים).
שינוי האופק משלילי ליציב משקף את ההתקדמות של החברה בפיתוח הפרויקטים וכניסתם הצפויה של שלבים משמעותיים נוספים לפיתוח בשנה הקרובה, רמת נזילותה של החברה וצפי תזרים המזומנים מפעילותה השוטפת; החברה ביצעה בהצלחה מיחזור של מספר הלוואות בנקאיות, שמועד פירעונן המקורי היה עד לסוף שנת 2010; שיפור במצב שוק המגורים בפולין ומיצובה של החברה כאחת מהחברות המובילות בשוק זה.