בהמשך לדיווח מיידי של מגה אור החזקות בדבר כוונת החברה לבחון אפשרות לגיוס חוב על דרך של הנפקת אגרות חוב (סדרה ו’) של החברה בדרך של הרחבת הסדרה האמורה, ובהמשך להודעת הדירוג שנקבע על ידי S&P מעלות להנפקה של עד 50 מיליון ש"ח ע.נ. אגרות חוב של החברה בנות 1 ש"ח ע.נ. כל אחת, לציבור, שמגה עשויה לפרסם על פי תשקיף המדף, החברה מעדכנת כי אמש התקיים מכרז למשקיעים מסווגים.

 

במסגרת המכרז המוסדי נתקבלו ביקושים לכ-128.5 מיליון שקל ערך נקוב אגרות חוב סדרה ו’, וכן נקבע מחיר של 1,008 ש"ח ליחידה הכוללת 1,000 ש"ח ע.נ. אגרות חוב.

 

מהחברה נמסר בדיווח לבורסה כי היא בוחנת את היקף הגיוס במסגרת המכרז למשקיעים המסווגים ותשוב ותדווח בדבר סגירת המכרז למשקיעים מסווגים ותוצאותיו. כמו כן הבהירו כי אף במקרה של שינוי בהיקף הגיוס כאמור המחיר ליחידה לעיל יהווה המחיר המינימאלי ליחידה במסגרת המכרז לציבור, ככל ויפורסם.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש