קבוצת פרטנר תשווק החל מהיום ובאופן בלעדי את מכשיר BlackBerry Priv, מבוסס מערכת ההפעלה של אנדרואיד, המתאים לגלישה ברשת הדור הרביעי המתקדמת של פרטנר. המכשיר החדש מצטרף לסל השירותים הרחב שמעניקה כיום פרטנר ללקוחות עסקיים הכולל פתרונות תקשורת מקצה לקצה - החל משירותי סלולר, טלפון נייח, אינטרנט ביתי, אבטחת מידע ואחסון ועד פתרונות אינטגרציה בליווי תמיכה טכנית ושירות מומחה.

 

ל- BlackBerry Priv, המתאים במיוחד לעסקים הנדרשים לשמירה על אבטחת מידע של הארגון ושל הלקוחות גם מחוץ למשרד, מאפשר קיום שיחות מוצפנות ושיחות באיכות HD Voice ברשת פרטנר, בין מכשירים מאותו הדגם.

 

הבלקברי החדש שמשווק החל מהיום בפרטנר, מעניק פתרון אמיתי לצורך של הלקוחות העסקיים לאפשר לעובדים ולמנהלים להישאר מחוברים, ללא חשש מפגיעה באבטחת המידע של הארגון בשל השימוש בתקשורת ניידת. עיצוב המכשיר, הכולל מקלדת חיצונית, מסך מגע וממשק פשוט ונוח לתפעול, מגיע לראשונה על גבי מערכת ההפעלה אנדרואיד, המאפשרת ממשקים מגוונים וכלים חשובים לארגון פנימה, וכן באינטראקציה עם הלקוח.

 

מכשיר ה-BlackBerry Priv נמכר במחיר של 4,299 שקל + מע"מ, מיובא באופן בלעדי ע"י חברת אקסל טלקום, ומשווק בשלב זה בלעדית בפרטנר במוקד המכירות של החברה 1800-054-054.

 

לקוחות הרוכשים את המכשיר בפרטנר, ייהנו משירות ותמיכה טכנית ברמה הטובה ביותר עם מעבדות יצרן מוסמכות, מעדכון גרסאות מרחוק (FOTA - Firmware Over the Air), ומחוויית הגלישה המהירה והמתקדמת בישראל ברשת הדור הרביעי של פרטנר, בפריסה הארצית הרחבה ביותר.

 

ההשקה הבלעדית של מכשירי BlackBerry Priv מבוססי אנדרואיד בפרטנר, מגיעה בהמשך להשקת המותג החדש Partner לפני כשבועיים, במהלכה חשף המנכ"ל איציק בנבנישתי, את הדרך החדשה של החברה, הכוללת התמקדות בלקוחות עסקיים כחלק מהתכנית האסטרטגית.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש