חברת סקייליין שבשליטת חברת מישורים דיווחה היום לאחר אישור דירקטוריון החברה על מינויו של רו"ח בלייק ליון (Blake D. Lyon) לתפקיד מנכ"ל החברה. ליון (46) יחליף בתפקידו את מייקל סנייד, שכיהן כמנכ"ל סקייליין ב-5 השנים האחרונות.
בחברה מציינים כי לליון ניסיון רב בניהול וייעוץ פיננסי בתחומי ההשקעות והנדל"ן, ובין היתר כיהן כסגן נשיא בכיר ומנהל כספים בחברת ברוקפילד, שנסחרת בניו יורק וטורונטו בשווי שוק של למעלה מ-30 מיליארד דולר. לאחר פרישתו מתפקיד זה, מילא ליון שורה של תפקידי ניהול בכירים בחברות השקעה משפחתיות של בכירי המשק בקנדה.
גיל בלוטרייך, יו"ר סקייליין, "בלייק ליון הוא חיזוק משמעותי לשדרה הניהולית של סקייליין. החברה עוברת שינוי עסקי חשוב והדרגתי מחברת פיתוח ומלונות לחברת השקעות מגוונת, המתמחה בהשקעות על בסיס הזדמנותי בנדל"ן מניב עם אפסייד ניכר. אני בטוח שההבנה המעמיקה, הניסיון והקשרים שצבר בלייק בשוק הנדל"ן בצפון אמריקה יסייעו לסקייליין לעלות על נתיב של צמיחה בתחום ההשקעות המניבות. ברצוני לאחל למייקל סנייד, המנכ"ל היוצא, הצלחה רבה בהמשך דרכו ולהודות לו על 5 שנים, שבהן תרם תרומה משמעותית להצלחת סקייליין בשוק הקנדי".
ליון, המנכ"ל הנכנס: "אני מודה לחברי דירקטוריון סקייליין על האמון שנתנו בי ועל תמיכתם במשימתנו המשותפת - להוביל את סקייליין להישגים חדשים ומרשימים, שייצרו ערך רב יותר לבעלי המניות. אני מזהה פוטנציאל גבוה בחברה ובפעילותה, ומשוכנע כי יחד נוכל להוציא אל הפועל שורה של מהלכים אסטרטגיים שבכוונתי לקדם לצורך השבחת תיק הנכסים הקיים והגדלת תזרים המזומנים, ולהוביל את החברה לתנופה של פעילות משגשגת שתניב ערך משמעותי לבעלי המניות".