חברת אזורים מודיעה כי הגישה היום (שלישי)  לאלון רבוע כחול הצעה משותפת ביחד עם קבוצת אדרי ובן דוד אוחיון לרכישה, בחלקים שווים, של מלוא אחזקות רבוע כחול במניות רבוע כחול נדל"ן, המהוות כ-54% מהונה הרשום למסחר של רבוע נדל"ן, לפי שווי חברה כולל של 1.656 מיליארד ש"ח.

 

המציעות הציעו לבצע את הרכישה בהתאם להסכם מכר אשר טיוטה שלו הועברה אליהן על ידי רבוע כחול במסגרת ההליך שניהלה רבוע כחול למכירת החזקותיה ברבוע נדל"ן, בכפוף למספר מצומצם של התאמות המקובלות בחוזי מכר, שעיקרן - הבהרה כי לרוכשות זכות ביטול במקרה של שינוי מהותי לרעה ברבוע נדל"ן עד למועד השלמת העסקה, וכן הוספת ויתור על טענות מצד רבוע כחול כנגד החברה ביחס לאירועים אשר ארעו קודם למועד חתימת הסכם המכר.

 

יצוין, כי על פי טיוטת חוזה המכר אליו מתייחסת ההצעה, יירכשו המניות במצבה של החברה כפי שהוא ("As-Is") ללא כל מצג מטעם המוכרת, והשלמתה מותנית בקיום תנאים מתלים שנכללו בטיוטת חוזה המכר, לרבות הסכמות צדדים שלישיים וקבלת אישור הממונה על הגבלים עסקיים.

 

על פי טיוטת חוזה המכר, במועד חתימת חוזה המכר (ככל שייחתם) יופקד סך של 100 מיליון ש"ח בחשבון נאמנות להבטחת התחייבות המציעות. ההצעה תעמוד בתוקף עד ליום 23.2.2016 ונקבע בה כי היא תיכנס לתוקפה מיד עם קבלת התחייבותה של רבוע כחול כי במהלך תקופת תוקפה של ההצעה, לא תנהל רבוע כחול משא ומתן עם צד ג’ כלשהו למכירת החזקותיה בריבוע נדל"ן.

 

כמו כן, מותנית ההצעה בהיעדר שינוי מהותי לרעה ברבוע נדל"ן בתקופה שעד למועד החתימה על הסכם המכר. יודגש, כי אין וודאות כי הצעתן של המציעות תתקבל או כי ייחתם חוזה מכר. החברה תשוב ותדווח אודות התפתחויות ככל שיידרש על פי הדין.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש