קבוצת רולדין הודיעה היום על מינויה של נועה בכר אהרוני למנכ"לית הרשת. הרשת מונה 56 סניפים ותפתח בשנה וחצי הקרובות כ-10 סניפים נוספים ברחבי הארץ.
קובי חקק הקים את החברה עם משפחתו והצעיד אותה כמנכ"ל הקבוצה לצמיחה מרשימה. לפני כשנתיים וחצי נקנתה 50% מקבוצת רולדין על ידי חברת G.E.G שבשליטת איש העסקים גולן עינת. חקק מתפקד כיום כמנכ"ל הקבוצה ושותף פעיל בפיתוח ובמהלכים אסטרטגיים ברשת.
נועה בכר אהרוני (41) נשואה+ 2, בעלת תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. בכר-אהרוני סיימה לאחרונה שותפות בסטארט אפ קולינרי בינלאומי, ולפני כן שימשה במשך כעשור כסמנכ"ל שיווק ומכירות בסאני/סקיילקס, יבואנית סמסונג סלולר.
מהחברה נמסר כי "במסגרת כניסתה לתפקיד, תמשיך נועה להצעיד ולפתח את הרשת לתחומים נוספים, מקצוע ושיפור מתמיד של חדשנות וחווית הלקוח ובכך לשמור על רולדין כרשת הקונדיטוריות המובילה והגדולה בישראל".