בהמשך לדיווח של קבוצת אורון מה-6 בינואר השנה, החברה מעדכנת היום (שני) כי ביום 3.2.2016 נחתם מכתב כוונות בין החברות שורה ופמקו הנדסה, בהן מחזיקה החברה, בעקיפין, כ-67% וכ-53.5% מההון המונפק והנפרע, בהתאמה, לבין שותפות המורכבת מחברות הנמנות על קבוצת שיכון ובינוי וקבוצת אלקטרה, שחברות האם של השותפות מהוות את היזם בפרויקט להקמה והפעלה של תחנת כוח הידרואלקטרית באזור הגלבוע בטכנולוגיית אגירה שאובה.
במסגרת מכתב הכוונות הוסכם כי החברות המוחזקות תבצענה בפרויקט עבודות בתחום ההנדסה האזרחית. לשם כך, יחתמו הצדדים הסכם מפורט ומחייב, אשר יתבסס, בין היתר, על העקרונות המהותיים הבאים: ההיקף הכספי הכולל של הפרויקט יעמוד על כ-168 מיליון ש"ח; המועד החזוי להשלמת העבודות הינו 31 באוגוסט 2017.
אורון מדגישים כי נכון להיום, ביצוע העבודות על ידי החברות המוחזקות כאמור כפוף להתקשרות בהסכם מפורט מחייב בין הצדדים, אשר יהיה כפוף להתמלאותם של מספר תנאים כמקובל בהסכמים מסוג זה.