ענת כהן-דייג, נשיא ומנכל קומפיוגן<br>קרדיט: יח"צ
ענת כהן-דייג, נשיא ומנכל קומפיוגן קרדיט: יח"צ

אופנהיימר פרסמו היום התייחסות לדוחות שפרסמה אתמול קומפיוג’ן: החברה (CGEN) דיווחה על תוצאותיה לרבעון השלישי של 2015 ורשמה הפסד של 13 סנט למניה, לעומת תחזיות הקונצנזוס להפסד של 15 סנט למניה. נכון לסוף הרבעון לחברה מזומנים ושווי מזומנים בהיקף של כ-89 מיליון דולר, סכום שאמור להספיק למימון פעילותה עד לסוף 2017.

 

באופנהיימר מזכירים כי קומפיוג’ן פרסמה בספטמבר האחרון נתוני וולידציה שמלמדים כי ה-CGEN-15052 יכול להיות יעד אימונותרפי מבטיח לטיפול במספר סוגי סרטן. בנוסף, החברה מתקדמת היטב גם בשאר תוכניות הפיתוח שלה, כאשר בחודש שעבר היא פרסמה נתונים ב-CGEN-15027 וב-6 בנובמבר היא תציג נתונים ב-CGEN-15001, תוכנית הפיתוח המתקדמת ביותר שלה, בכנס ראומטולוגיה בסן פרנסיסקו.

 

"אנחנו ממשיכים להאמין ביכולת החברה לאתר חלבוני מטרה חדשים בתחום האימונו-אונקולוגי ובצבר המוצרים בפיתוח שלה. להערכתנו, התקדמות בתוכניות הפיתוח הנוכחיות של החברה, ביחד עם יצירת שותפויות חדשות בעתיד, עשויים להציף ערך לבעלי המניות. מסיבות אלו, אנחנו מותירים את דירוג מניית CGEN על Outperform ("תשואת יתר") עם מחיר יעד של 11 דולר למניה", סיכמו האנליסטים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש