השקעה גדולה נוספת בחברת ננו דיימנשן: החברה הודיעה היום כי במסגרת הנפקה פרטית של כ-1.5 מיליון מניות לקבוצת משקיעים, יושקעו בננו כ-8.5 מיליון שקל. המחיר עבור כל מניה רגילה שתוקצה למשתתפים בגיוס ההון יעמוד על 5.50 ש"ח. הסכמי ההשקעה משלימים את סבב הגיוס האחרון לכ-50.7 מיליון שקל.
בנוסף, אישר דירקטוריון החברה להקצות לקבוצת המשקיעים 776,437 כתבי אופציה לא רשומים למסחר אשר יהיו ניתנים למימוש של עד 776,437 מניות רגילות 0.1 ₪ ע.נ. כ"א של החברה. מחיר המימוש עבור כל כתב אופציה הוא 9 ש"ח לתקופת מימוש של שנתיים. ככל שימומשו כתבי האופציה המוצעים, וכנגד מימוש כל כתבי האופציה,
החברה צפויה לקבל תמורה נוספת בסך כולל של כ-7 מיליון ש"ח ברוטו.
המניות המוצעות תהוונה כ-4.63% מהונה המונפק והנפרע של החברה ומזכויות ההצבעה בה לאחר הקצאתן, וכ-3.24% מהונה המונפק והנפרע בהנחת דילול מלא.
בהשלמת הגיוס לקחו חלק מספר משקיעים פרטיים, ביניהם משפחת מוריס קאהן- ממייסדי קבוצת עורק- לימים אמדוקס, זאב ברגמן- מנכ"ל nice ו- Comverse לשעבר וכן משקיעים קיימים המלווים את החברה בגיוסי ההון האחרונים.
נזכיר כי לאחרונה הודיעה החברה כי הגישה מסמכים לרשות ני"ע האמריקאית (SEC) ולבורסת הנאסד"ק, אשר במידה ויאושרו, יאפשרו התחלת מסחר במניות החברה באמצעותAmerican Depositary Shares (ADS) ברשימה הראשית של הנאסד"ק.