פרוטליקס מזנקת היום במסחר בבורסת תל אביב לאחר שפרסמה תוצאות ביניים חיוביות נוספות מניסוי קליני שלב I / II של החברה בתרופה PRX-102 לטיפול במחלת פברי, במינון של 1 מ"ג לק"ג גוף. העליות הגיעו ליותר מ-10% אך התמתנו מעט בהמשך.
"אנחנו מאוד מרוצים מהתוצאות החיוביות ממחזור ה-1 מ"ג ב-PRX-102", אמר משה מנור, נשיא ומנכ"ל פרוטליקס. "התוצאות היעילות ב-1 מ"ג לק"ג מתגלות אפילו כחזקות יותר מאלה שדווחו בעבר ב-0.2 מ"ג, תוך שמירה על פרופיל בטיחותי גבוה עם רמה נמוכה מאוד של היווצרות נוגדנים", הוסיף.
שלב I / II של ניסוי קליני ב-PRX-102 לטיפול בפברי הוא מחקר תווית פתוחה במינונים משתנים לטיפול בעד 18 מטופלים בוגרים. שלוש קבוצות המינון כוללות קבוצות מינון של 0.2 מ"ג / קילוגרם, 1 מ"ג/ קילוגרם ו-2 מ"ג / קילוגרם עם אינפוזיות תוך ורידיות של ה-PRX-102 מדי שבועיים, ולאחר מכן תקופת מעקב לבדיקת יעילות של שישה חודשים.