חברת אלגומייזר מודיעה הבוקר (א’) כי קיבלה אישור של התאגיד Google לביצוע פתיחת חשבונות אוטומטיים ללקוחותיה, באמצעות API. באלגומייזר מציינים כי אישור זה הינו תנאי הכרחי לביצוע פעולות אוטומטיות ללקוחות החברה במערכת AdAssistant, וכי החברה עבדה מול Google על מנת לקבלו.

 

בחברה הוסיפו כי לאחר ש- Google בחנה את תוכנת AdAssistant, ניתן האישור על ידה. האישור שניתן תקף גם למערכות אחרות של החברה.

 

נציין כי ה-AD-ASSISTANT הינו כלי אוטומטי לחלוטין אשר פותר בעיה של מיליוני עסקים קטנים ובינוניים, ברחבי העולם, המעוניינים לפרוץ ולפרסם באינטרנט, ללא מאמץ וללא ידע מוקדם. הכלי יוצר אוטומטית קמפיין פרסומי באינטרנט הכולל פתיחת חשבון, בחירת מילים, ניהול תקציב, יצירת מודעות, יצירת דפי נחיתה, אופטימיזציה של הקמפיין ועוד תכונות רבות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש