פלוריסטם הודיעה היום כי תציג בקונגרס הבינלאומי של המחקר בקרינה, וכי תשתתף בשני פאנלים במהלך האסיפה השנתית של האגודה הבינלאומית לטיפול בתאים וכן תציג בכנס באמסטרדם.

 

הקונגרס הבינ"ל למחקר בקרינה מתקיים היום (ד’) בקיוטו, יפן. מצגת בנושא The Mechanism of Action of Placenta Derived Cellular Therapy in Mitigation of Acute Radiation Syndrome תועבר ע"י ד"ר רחלי אופיר, סמנכ"לית מחקר וקניין רוחני בפלוריסטם.

 

החברה הודיעה לאחרונה על תוצאותיו של מחקר שנערך על ידי NIH בבעלי חיים אשר נחשפו לרמות גבוהות של קרינה: הזרקה של תאי PLX-R18, בהשוואה להזרקה של פלצבו, הביאה לשיפור משמעותי בהישרדות, כמו גם בהתאוששות של ייצור כדוריות דם לאחר ההקרנה, הנחוצות על מנת להתנגד לזיהומים, למנוע דימום ולהעביר חמצן לכל הגוף.

 

כמו כן, הודיעה פלוריסטם כאמור כי תשתתף בשני פאנלים באסיפה השנתית ה-21 של האגודה הבינלאומית לטיפול בתאים, שתיפתח מחר (ה’) בלאס וגאס, נבאדה, ארה"ב. את החברה ייצג ד"ר אוהד קרניאלי, סמנכ"ל טכנולוגיה וייצור.

 

בנוסף, ב-3 ביוני תציג פלוריסטם בכנס בנושא מוצרים רפואה טיפולית מתקדמת, שיתקיים באמסטרדם, הולנד. ד"ר קרניאלי יציג שם מקרה מחקרי: Comparability of MSC’s during Scaling Up – From Design to Approval.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש