אופקו הלת’ הודיעה היום כי תוצאות חשובות משישה ניסויים קליניים חדשים הנוגעים לבדיקת ה-4Kscore® של החברה מוצגים בימים אלה באסיפה השנתית של האיגוד האורולוגי האמריקני (AUA), הנערכת בין ה-15 ל-19 במאי בניו אורלינס, ארה"ב.

 

ביום ו’ האחרון הוצג פוסטר מנחה, בנושא בדיקת ה-4Kscore לניבוי סרטן הערמונית בדרגה גבוהה בביופסיה. אתמול (א’) פורסמה מצגת בנושא הקרנה לסרטן ערמונית קטלני באמצעות PSA וסמני ביולוגיים של דם הקשורים. בנוסף, הוצגה אתמול מצגת על השימוש בסמנים ביולוגיים מסחריים לזיהוי סיכון לסרטן ערמונית אגרסיבי.

 

היום מוצג פוסטר בו נטען כי ביצועי ה-4Kscore לניבוי סרטן בדרגה גבוהה בביופסיה של הערמונית אינם תלויים בגיל החולה. במצגת שתוצג גם כן היום יפורסמו תוצאות ממחקר פרוספקטיבי רב-מוסדי, לפיהן ה-4Kscore קשור עם מחלה מתקדמת יותר בכריתת ערמונית רדיקלית.

 

מחר (ג’) יוצג בכנס פוסטר הנחיה, לפיו בקרב גברים עם סרטן הערמונית בדרגה נמוכה בביופסיה של ערמונית, ה-4Kscore מנבא סרטן ערמונית אגרסיבי יותר בכריתת הערמונית.

 

בנוסף למצגות תכנית AUA הרגילות, בדיקת ה-4Kscore של אופקו תופיע מחר גם בתכנית תעשיב שכותרתה "בדיקת ביומרקרים והגנום בסרטן הערמונית: אינטגרציה לתוך פרקטיקה קלינית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש