פורמולה מערכות פרסמה היום את דוחותיה הכספיים לרבעון הראשון של השנה, מהם עולה כי הרווח הנקי ברבעון הראשון 2015 ירד והסתכם ב-6.2 מיליון דולר בלבד, או 0.42 דולר למניה בדילול מלא, לעומת רווח נקי של 62.9 מיליון דולר, או 4.39 דולר למניה, שרשמה החברה ברבעון המקביל אשתקד.

 

הרווח הנקי לרבעון הראשון של 2014 הושפע לחיוב מרווח של 67.2 מיליון דולר שנרשם בקשר עם ההנפקה לציבור של מג’יק בחודש מרץ 2014, בעקבותיה אחזקות פורמולה במג’יק הופחתו מתחת ל-50%, מה שבתורו הביא להשקעה של פורמולה במג’יק בכך שהחל ממרץ אשתקד מדווחת לפי שיטת השווי החשבונאי והמדידה מחדש הקשורה לשווי הוגן של השקעת פורמולה במג’יק.

 

כמו כן, דיווחה פורמולה כי הכנסותיה ברבעון הראשון של השנה גדלו ב-12%, והסתכמו ב-194.4 מיליון דולר לעומת הכנסות של 173.5 מיליון דולר שנרשמו בתקופה המקבילה אשתקד. הכנסות החברה ברבעון הראשון גדלו בכ-41 מיליון דולר עקב האיחוד עם תוצאות הפעילות של סאפיינס, שלא אוחדו בשנת 2014, בקיזוז 27.3 מיליון דולר שנכללו בתקופה המקבילה אשתקד עקב איחוד התוצאות של פעילות מג’יק ואשר לא אוחדו ברבעון הראשון של 2015.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש