מזור רובוטיקה מכריזה על תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת 2015. מהדוחות עולה כי במהלך הרבעון נמכרו בשווקים הבינלאומיים 3 מערכות רנסנס, שהגדילו את בסיס המערכות המותקנות של החברה ל-86, נתון המייצג גידול של 26% לעומת 68 מערכות בסוף התקופה המקבילה אשתקד.
סך ההכנסות של החברה ברבעון הסתכם ב-4.5 מיליון דולר, לעומת הכנסות של 4.9 מיליון במקביל אשתקד. ההכנסות שנבעו מהשוק בארה"ב ירדו ל-2.7 מיליון דולרים לעומת 3.6 מיליון דולרים ברבעון המקביל אשתקד, לאחר מכירה של מערכת רנסנס אחת בשוק האמריקני ברבעון הראשון של 2015 בהשוואה לשלוש מערכות שנמכרו ברבעון הראשון 2014.
הכנסות בינלאומיות גדלו ל-1.8 מיליון דולרים, לעומת 1.3 מיליון דולרים שדווחו ברבעון הראשון של 2014. החברה מכרה שתי מערכות רנסנס בשוק הבינלאומי בהשוואה לשתי מערכות שנמכרו ברבעון הראשון אשתקד, והדגימו תמחור גבוה יותר בשל מכירה ישירה חד פעמית בטייוואן. הכנסות ממכירות ערכות, שירותים ואחרים, עלו ל-2.7 מיליון דולרים ברבעון הראשון של 2015, גידול של 35% לעומת 2.0 מיליון דולרים ברבעון הראשון של 2014 שנבע בעיקר מניצול מוגבר של מערכת הרנסנס.
בשורה התחתונה, ההפסד הנקי של החברה ברבעון הראשון 2015 הסתכם ב-5.2 מיליון דולר לעומת הפסד של 3.6 מיליון דולר במקביל אשתקד.