בהמשך לאמור במצגת למשקיעים של איתמר  מדיקל מה-21 בינואר השנה ולפרק בדוח התקופתי לשנת 2014 בדבר "הפיתרון הכולל לשינה" –Total Sleep Solution, משפחת מוצרים ושירותים המטפלים בדום נשימה בשינה ומספקים פיתרון לרפואה הקרדיולוגית (מרפאות ומחלקות בסביבת בתי חולים) ("TSS") החברה מעדכנת היום (ב’) כי הגיעה להסדר עם המרכז הרפואי Montefiore Medical Center בניו יורק, ארה"ב.

 

המטופל הראשון הופנה לבדיקה ביתית באמצעות מכשיר ה-WatchPAT של החברה (במסגרת מודל ה-TSS) על ידי המחלקה הקרדיולוגית הקלינית במונטיפיורי, בראשות פרופ’ דיויד וורצ’היימר העומד בראש צוות המונה 18 קרדיולוגים.

 

TSS כולל שלושה סוגים של שירות או מוצר. במסגרת ההסכם, בחר בית החולים מונטיפיורי בפתרון ה-EasySleep, במסגרתו מפנה באופן שיטתי את המטופלים החשודים כסובלים מהפרעות דום נשימה בשינה (Obstructive Sleep Apnea - OSA”) לאבחון, וכאשר יש צורך לטיפול ב- OSA, יינתנו השירותים למטופל באמצעות הפניה ל- IDTF ו- DME המתאימים. יצוין, כי ביה"ח אינו מעורב בבעלות על המכשירים או בהתחשבנות השיפוי מחברת הביטוח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    האם יש סיכוי שתרוויח ומתי?

    החברה הזו לא מרוויחה. אפילו לא תפעולית. וזה לא חברת הזנק. היא כבר ותיקה. מתי לדעתך יש סיכוי - ולו קלוש , שתתחיל להראות רווחים? אם הניסוי הזה יצליח - תראה רווח? ג.נ מחזיק אגח להמרה - רק בגלל הפרמיה הנמוכה. אבל אם החברה לא תרוויח - לא תהיה המרה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 04/05/2015 10:51
  • 2
    הודעה טובה

    אך נראה שכדי ליצור רושם חזק של צמיחה השם "מונטיפיורי" לא מספיק- צריך לשמוע את השם "ג'ורג' הופקינס"
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • תמיר
    • 04/05/2015 09:57
  • 1
    הודעה טובה

    אך נראה שכדי ליצור רושם חזק של צמיחה השם "מונטיפיורי" לא מספיק- צריך לשמוע את השם "ג'ורג' הופקינס"
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • תמיר
    • 04/05/2015 09:57