פרוטרום תעשיות מודיעה הבוקר בהמשך לדיווחים על רכישת כ-92% מהון המניות של חברת ויטיבה הסלובנית ("VITIVA"), ביום ה’ האחרון הושלמה רכישת יתרת מניות ויטיבה, והחברה מחזיקה כעת במלוא הון המניות שלה (100%).

 

נזכיר כי לפני כשלושה שבועות הודיעה פרוטרום כי השלימה את רכישת כ-92% מהון המניות של ויטיבה בתמורה לתשלום מזומן של כ-10 מיליון דולר, המקנים לה זכות לרכישת 100% מהון המניות לאחר שיושלמו התנאים המתלים לעסקה. פעילותה של ויטיבה תשולב במסגרת פעילות חטיבת חומרי הגלם של פרוטרום.

 

ויטיבה מתמחה במחקר ופיתוח, בייצור, בשיווק ובמכירה של מיצויים טבעיים יחודיים מצמחים, ושל צבעים טבעיים ללקוחות בשווקי המזון, התרופות, התרופות הטבעיות והקוסמטיקה. על לקוחותיה נמנים יצרני מזון, תרופות וקוסמטיקה מהמובילים בעולם. הכנסותיה של ויטיבה צמחו מ-8.7 מיליון דולר ב-2013 לכ-11 מיליון דולר ב-12 החודשים שהסתיימו בנובמבר 2014 (גידול של כ-27%).

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש