סומוטו הודיעה היום (ב’) כי משרד הפטנטים האמריקאי אישר לחברת הבת ג’ניו פטנט המגן על שיטת הזיהוי וההתאמה של התכנים המוצגים המבוססים על טכנולוגיית RSS (Really Simple Syndication).

 

הפטנט החדש, אשר הינו הפטנט השלישי בבעלות ג’ניו, מאפשר לג’ניו לזהות בזמן אמת "רשימות הזנה" (feeds) של ה-RSS עבור כל אתר בעולם אליו מגיע המשתמש ולרשום את המשתמש באופן אוטומטי לאותוfeed RSS, בהתאם לתחומי העניין המשתנים של המשתמש ותוך שימוש במערכת החכמה של החברה.

 

הפטנט מרחיב את ההגנה הקיימת בארה"ב לטכנולוגיית הפרסונליזציה של החברה, המבוססת על ניתוח הרגלי קריאה של משתמשים ברשת האינטרנט ויצירת פרופיל משתמש חכם וייחודי עבור כל משתמש באינטרנט המתקין את הבית החכם של ג’ניו המשווק ומופץ למיליוני גולשים ברחבי העולם.

 

אישור הפטנט יכנס לתוקף ב-5 במאי, 2015 ופקיעתו הינה ב- 29 במאי, 2029.

 

בן גירון, מנכ"ל סומוטו, מסר: "אנו שמחים מאד על אישור הפטנט השלישי במספר של ג’ניו. אישור הפטנט הינו עדות נוספת לחדשנות הטכנולוגית של ג’ניו אשר מהווה את אחד מיתרונותיה המובהקים. הטכנולוגיה שזכתה כעת להגנה נרחבת יותר, מאפשרת לנו לתת שירות איכותי יותר לקהל המשתמשים בדף הבית החכם. באמצעות הטכנולוגיה ג’ניו לומדת את הרגלי הגלישה של משתמש הקצה באופן מעמיק יותר מפתרונות אחרים. הטכנולוגיה מזהה באופן דינמי את שינוי הטעמים של המשתמש בזמן אמת ומתאימה את התכנים המוצגים לו באופן המיטבי. קהל משתמשי דף הבית החכם של ג’ניו ממשיכים ליהנות מערכים מוספים הודות לפיתוח הטכנולוגיות המתקדמות".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש