ארליסנס, המוחזקת על ידי פרו-סיד, הודיעה היום על חתימת חוזה שותפות אסטרטגי עם חברת מיטסואי, בין חברות המסחר הגדולות ביפן, עם מחזור מכירות של 55.7 מיליארד דולר והכנסות נטו של ארבעה מיליארד דולר בשנת 2014.

 

ע"פ תנאי ההסכם, ארליסנס תשתף פעולה באופן בלעדי עם מיטסואי בשוק היפני על מנת להשיק את פתרונות הניטור הרציף של ארליסנס למטופלים בבתי החולים כמו גם פתרונות ניטור בבתים למעקב רפואי ולשיפור באיכות החיים.

 

בנוסף, מיטסואי תשקיע בארליסנס חמישה מיליון דולר, מה שמביא את הסבב הנוכחי (F round) להשקעה מצטברת של 25 מיליון דולר. חברות נוספות שהשתתפו בסבב הן: Samsung, Pitango Venture Capital, Welch-Allyn, JK&B, Proseed and Noaber.

 

ג’ון שיבוטה, נשיא היחידה העסקית של פתרונות מערכות מידע חכמים במיטסואי, אמר כי "בשוק היפני יש צורך משמעותי למערכות רפואיות מתקדמות כדי להתמודד עם השינויים הדמוגרפים במדינה. במשך שנים, אנחנו עוקבים אחרי מספר פתרונות טכנולוגיים שיכולים לתת מענה לצרכנים ביפן. הפתרונות הטכנולוגים המרשימים של ארליסנס לניטור מטופלים במוסדות רפואים ובבתים מאוד מתאימים לצורך הקיים בשוק היפני. אנו בטוחים ששיתוף הפעולה שלנו עם ארליסנס יביא למיליוני יפנים שיפור משמעותי בבריאות ובאיכות החיים."

 

איתי הראל, שותף בקרן פיטנגו ויו"ר מועצת המנהלים של ארליסנס: "ארליסנס חווה, כמו חברות טכנולוגיות ישראליות נוספות, עלייה ניכרת בהזדמנויות העסקיות המוצעות בשוק האסייתי. בחירת שותף עסקי חזק וסינרגטי הוא קריטי בחדירה לשוק. לא יכלנו לבקש שותף טוב יותר לשוק היפני ממיטסואי."

 

אבנר הלפרין, מנכ"ל ארליסנס: "אנחנו שמחים וגאים לצרף את מיטסואי כשותף עסקי ומשקיע משמעותי בארליסנס, המעמד הדומיננטי של מיטסואי ביפן יפתח לנו דלתות רבות בשוק חשוב זה. התוספת של מיטסואי לרשימת השותפות העסקיות של ארליסנס, מוכיחה שוב שיכולות הניטור של ארליסנס עם חיישנים ללא מגע ממקמות את ארליסנס כסטנדרט לבריאות ואיכות חיים."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש