גולן טלקום משדרגת את חבילות התקשורת בנפחי גלישה ללא תוספת תשלום - בכל הטכנולוגיות- דור 2,3,4. ללקוחות קיימים, נפחי הגלישה בחבילות השונות יתעדכנו אוטומטית במחזור החיוב הקרוב.

 

בין היתר, מציעה החברה הגדלת נפח הגלישה בחבילת 59 ש"ח לחודש ללא הגבלה מ-6 ל- 10GB; הגדלת נפח הגלישה בחבילת הכל כלול 99 ש"ח לחודש מ-6 ל-20GB - כאשר נפח הגלישה בחו"ל נשאר 6GB; הגדלת נפח הגלישה בחבילת גולן טלקום לעסקים ב- 25 ש"ח לחודש ל-20GB; הגדלת נפח הגלישה בחבילת 37 ש"ח לחודש ללא הגבלה ל-6GB, במקום 3GB עד כה; והגדלת נפח הגלישה בחבילת קו שני ב- 18 ש"ח לחודש ל-6GB.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 17
    על זה נאמר הזול יהיה יקר

    והמוצר לא אותו מוצר, אבל הישראלים פריירים או יותר נכון נקמנים. אף אחד לא זוכר שאת כל התשתיות פלאפון, סלקום ואורנג הקימו בכל הארץ שום עלוקה חדשה לא הקימה דבר.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דובי
    • 12/04/2015 15:16
  • 16
    לא מתקרב יותר לגולן

    שירות נוראי, בלבולים בחבילות (אתה רוכש חבילה אחת ומשום מה אחרי חודשיים מתעדכן עצמאית לחבילה אחרת ואפילו הנציגים לא הבינו מה קורה שם) וחיובים לא ברורים... אחרי ריבים וויכוחים זיכו אותי על רוב הבלאגן שעשו לי. היום אני בהוט ובאופן מוזר בנתיים הכל בסדר :-)
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • boomstik
    • 12/04/2015 15:07
  • 12
    לפי הלוגיקה שלך, גולן הגרועה ביותר

    פרטנר, סלקום, פלאפון... כן כולן עשקו את כולנו במשך שנים. רק שזה לא רלוונטי יותר, נגמר. להתבסס על טיעוני עבר שייך למלחמות דת, לא לצרכנות. מי הבטיח לי ולא קיים, כלומר רימה אותי? רק גולן טלקום, הם הבטיחו לי תקשורת סלולרית ולא סיפקו את השירות. מי שמצליח לחוות שימוש מלא בלי תקלות, ניתוקים ואיטיות - שיהנה. הייתי מקנא בו, אבל אני משלם רק 10 שקל יותר ונהנה משקט נפשי.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • GiladBorsa
    • 12/04/2015 13:56
  • 11
    ואיך הניסיון שלך עם אורנג'?

    כמה עשקה אותך במשך שנים חברת פרטנר או הותיקות האחרות? כמה פעמים הבטיחו לך "טלפון חינם" ששילמת עליו אלפים? כמה פעמים מכרו לך חבילה הכי זולה - אבל שילמת מאות ואלפי שקלים?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 12/04/2015 13:46
  • 10
    צ'יף - אם אתה הולך על גולן

    אז תגיד שאני שלחתי אותי- אולי יחזירו לי כמה $$$ על עוד לקוח שהבאתי להם ! תודה מראש
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • yehodap
    • 12/04/2015 13:45
  • 9
    יש לי ניסיון מאוד רע עם גולן

    זה התחיל רע ששילמתי על שליח והוא לא הגיע, אחריי מספר תלונות נזכרו לשלוח בדואר בלי להודיע ועוד הייתי צריך להמשיך להתלונן כדי לקבל זיכוי על השילוח. זה נהיה הרבה יותר גרוע כשכבר קיבלתי את הכרטיס SIM, אפשר לומר שרוב הזמן לא הייתה קליטה, גם באזורים עם כיסוי סלולרי מושלם היו ניתוקים תכופים וממושכים. אני נוהג לטייל בכל הארץ אז זה לא באזור מסוים, יש לי המון ניסיון עם ספקיות תקשורת ובאף אחת מהן לא היה ניתוק בזמן שבגולן כן היה, ניסיתי מספר מכשירים סלולריים והגדרות, והתקלות האלה נפוצות גם אצל משפחה וחברים שמשום מה נשארים בגולן. החלק הגרוע ביותר היה השירות, מענה מהיר זה נחמד כשרוצים לשאול יתרת חשבון או ביצוע פעולה פשוטה - בשביל זה אני לא צריך נציג. כזה נוגע לתלונות, הם מייבשים אותך כמה ימים, אתה שולח להם מייל תזכורת, ממתין עוד כמה ימים, בסוף משיבים לך תשובה לא רלוונטית. התנתקתי מהם כעבור חודש, לצערי לא זיכו אותי על הכרטיס SIM בעלות של 50 ש"ח. אין לי שום מטרה להשמיץ, ויש לי את השרשורי מיילים עדיין. 012 לעומת זאת, תענוג. עדיין יש מעט ניתוקים בגלישה לעתים רחוקות ולכמה שניות (באורנג' אין), אבל זה נסבל והכיסוי הסלולרי ומהירות הגלישה מצוינים.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • GiladBorsa
    • 12/04/2015 13:43
  • 8
    עדיף מי שלא עשק את הציבור עשר שנים.

    אני משלם בגולן 45 שח לחודש על 5 קווים! לבת היה קו - העברתי אותו ל37 ש"ח. ואז צירפתי את הבן , האחיין , האח והאבא. כולם על חשבוני ב שנקל לחודש! אז גם אם 012 מבטיחים לך שקל פחות - לא ללכת אליהם , אלא אם אתה בעל מניות כבד בפרנטר. בעיות בגולן - היו בעיות חיוב - אבל כל הטעויות הוחזרו. עונים למיילים. הכל רשום באינטרנט. גם מתי נגמר המצבע שלך. אבי לא הצליח לגלוש - נציגה סבלנית עבדה על זה רבע שעה איתי והכל בסדר.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 12/04/2015 13:33
  • 7
    זה תלוי במיקום שלך, כיסוי הרשת משתנ

    בגדול, בגולן העקב אכילס זו המהירות גלישה שהיא איטית להחריד. מבחינת מה עדיף, יש מקומות שבהן הכיסוי של רשת כזו או אחרת הוא לא טוב, (אצלי למשל גולן) ככה שיש מקרים בהם הקליטה נופלת / מתנתקות שיחות / לא מתקבלות שיחות ועוד... חשוב שתבדוק עם מי שבאזור שלך שנמצא ברשת אליה אתה מתעתד לעבור.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • rabin
    • 12/04/2015 13:27
  • 6
    חשוב שתדע על איזו רשת אתה רוכב

    012 זו למעשה חברת בת של סלקום, ומן הסתם תהיה על רשת סלקום . זה מותג של סלקום בדיוק כמו שוואלה מובייל הוא מותג של פלאפון. גולן מתארח על הרשת של פרטנר. למה זה חשוב: כי למותג יש מינימום של כשלים - המערכות אותן מערכות. למפעיל וירטואלי או מפעיל מתארח כמו גולן יש מערכת הנדסית נפרדת ועשויים להיות כשלים הנדסיים בניתוב של שיחות/סמסים וכו'.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אס
    • 12/04/2015 13:17
  • 4
    לאמא שלי יש בגולן

    היה לה כמה פעמים בעיות קליטה, ולא באיזה ואדיות , אלא בעיר ירושלים. 012 היה לי כמה ימים והיה בסדר, היא עובדת על הרשת של אורנג', חזרתי לפלאפון כי נתנו לי הצעה טובה לחזור ובסך הכל לדעתי החברות הקטנות לא באותה איכות של רשת כמו פלאפון. במיוחד למי שחשוב האינטרנט הסלולארי והקליטה בו.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • l1or
    • 12/04/2015 13:07
  • 3
    אני ב 012,קליטה טובה בכל האזורים|4|

    (צפון-מרכז), האתר שלהם ברור מאוד,הכל נעשה דרכו. אישתי הייתה בגולן טלקום - סבלה מתקשורת לקויה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • maxim2222
    • 12/04/2015 12:59
  • 2
    אני על גולן שנים ....|4|

    אם אני צריך משהו - הכול דרך *0058 אבל יותר מהיר דרך אתר האינטרנט שלהם-שירותלקוחות עונים די מהר מבחינת רשת וקליטה ואני מטייל כמעט בכלהארץ...לא היתה לי אף פעם בעיה ..חוץ ממקומות של ואדיות נסתרים מחיר זול וטוב - ותעשה חבילה 1+1 37+18 שח לנו יש במשפחה כיום 5 קווים והבאתי עוד קווים של חברים
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • yehodap
    • 12/04/2015 12:56