שנה מצוינת ללוינשטין נכסים: החברה מדווחת על זינוק של כ-38% ברווח הנקי בשנה החולפת, וכי סיימה את שנת 2014 עם רווח נקי של כ-58 מיליון ש"ח זאת בהשוואה לרווח של כ-42 מיליון ש"ח בשנת 2013.
כמו כן, עולה מהדוחות כי ההון העצמי של החברה חצה את רף חצי מיליארד שקלים ומסתכם בכ-505 מיליון ש"ח. סך הכנסות החברה הסתכם לכ-97 מיליון ש"ח, עליה של כ-14% לעומת 85 מיליון ב-2013, והיקף המאזן של החברה הסתכם בכ-922 מיליון ש"ח, עליה של כ-10% לעומת 837 מיליון ש"ח בשנה הקודמת.
שווי נכסי הנדל"ן המניב של הקבוצה ממשיך לטפס והגיע לכ-826 מיליון ש"ח בסיכום השנה. סך שווי נכסי הנדל"ן להשקעה, לרבות קרקעות בפיתוח והקמה, עמד ב-2014 על שווי של כ- 920 מיליון ש"ח. בשנת 2014 חילקה החברה לבעלי מניותיה דיבידנד כולל בסך של 24 מיליון ש"ח.
יוסי צימר, סמנכ"ל הכספים של קבוצת משולם לוינשטין, ציין כי "ההון העצמי המהווה 55% מסך המאזן מצביע על איתנות פיננסית מרשימה ומעניק לחברה עמדת פריצה מעולה. אנו מאמינים כי החברה תמשיך לגדול ולהתפתח גם בשנה הקרובה תוך שמירה על יציבות".