קפיטל פוינט מודיעה כי צ’ק קאפ השלימה אתמול (ד’) את תהליך התמחור בקשר עם הנפקה לציבור בארה"ב ורישום למסחר של ניירות ערך צ’ק קאפ ב- NASDAQ Capital Market, וכן כי חתמה על הסכם חיתום עם Chardan Capital Markets, LLC, נציגת החתמים להנפקה. עם השלמת ההנפקה והגיוס הפרטי, צפויה צ’ק קאפ לגייס סך של 24 מיליון דולר ברוטו.

 

על פי התשקיף שפרסמה צ’ק קאפ לציבור, היא הציעה 2 מיליון יחידות במחיר של 6 דולר ארה"ב ליחידה, כאשר כל יחידה מורכבת ממניה רגילה אחת בת 0.2 ש"ח ערך נקוב של החברה, וחצי אופציה סדרה א’ לרכישת מניה רגילה אחת. כל אופציה סדרה א’ שלמה תהיה ניתנת למימוש החל מחלוף 45 ימים ולמשך תקופה של 5 שנים, בתוספת מימוש של 7.5 דולר ארה"ב למניה. בנוסף, כל יחידה תוקצה ביחד עם 1.5 אופציות תמרוץ לטווח ארוך, שאינן עבירות, שתפקענה בחלוף 7 שנים.

 

כל אופציית טווח ארוך תקנה לבעליה זכות לרכוש מניה רגילה אחת בתוספת מימוש של 6.9 דולר, בהתאם למועדי ההבשלה: שליש מכל אופצית טווח ארוך יבשיל ויהיה ניתן למימוש החל מחלוף שנה ממועד השלמת ההנפקה, בתנאי שמחזיק האופציה המקורי החזיק במניות הרגילות שהוקצו לו כחלק מהיחידות שרכש במסגרת ההנפקה, במשך תקופה של שנה ממועד השלמת ההנפקה, ושני השליש הנותרים יבשילו ויהיו ניתנים למימוש החל מחלוף שנתיים ממועד השלמת ההנפקה, בתנאי שמחזיק האופציה המקורי החזיק במניות הרגילות שהוקצו לו כחלק מהיחידות שרכש במסגרת ההנפקה, במשך תקופה של שנתיים ממועד השלמת ההנפקה.

 

בנוסף, העניקה צ’ק קאפ לחתמים בהנפקה, אופציה, הניתנת למימוש בתוך 45 ימים ממועד השלמת ההנפקה, לרכישת עד 300 אלף יחידות נוספות, כאשר כל יחידה מורכבת ממניה אחת וחצי אופציה סדרה א’, שתוקצנה ביחד עם עד 450 אלף אופציות טווח ארוך נוספות, במחיר ליחידה בהנפקה בניכוי מרכיב ההנחה לחתמים.

 

המסחר ביחידות בנאסד"ק Capital Market ייחל היום (19 בפברואר), תחת הסימול "CHEKU". בחלוף 45 ימים ממועד תחילת המסחר ביחידות - אלא אם נציג החתמים יסכים למועד מוקדם יותר - היחידות תתפצלנה אוטומטית כך שהמניות הרגילות ואופציות סדרה א’ תסחרנה בנפרד תחת הסימול "CHEK" ו- "CHEKW", בהתאמה.

 

אופציות הטווח הארוך לא תרשמנה למסחר ולמעט במקרים מסויימים, לא תהיינה עבירות. החברה הגישה בקשה לרכישת יחידות בהנפקה תמורת סך של 150 אלף דולר ארה"ב. נכון למועד זה החברה אינה יודעת האם בקשתה התקבלה ואם כן איזה כמות.

 

 בקפיטל פוינט מבהירים, כי בקשר עם ההנפקה החברה חתמה על הסכם חסימה על ניירות ערך צ’ק קאפ המוחזקות על ידה למשך תקופה של 180 ימים ממועד ההנפקה - שאינו חל על יחידות שתרכשנה במסגרת ההנפקה עצמה, ככל שתרכשנה.

 

בכפוף ובמקביל להשלמת ההנפקה, תשלים צ’ק קאפ גיוס פרטי במסגרתו תקצה 2 מיליון יחידות, כאשר כל יחידה מורכבת ממניה רגילה אחת וחצי אופציה סדרה א’ בתמורה לסכום כולל של 12 מיליון דולר, טרם ניכוי עמלות החתמים ועמלות נוספות, שיועברו לצ’ק קאפ בהתאם להסכם קו אשראי מיום 20 באוגוסט 2014.

 

כל יחידה שתימכר בגיוס הפרטי תוקצה ביחד עם 1.5 אופציות טווח ארוך. במסגרת הגיוס הפרטי האמור, העמידה החברה סך של 500 אלף דולר אשר ישמשו לרכישת היחידות כאמור.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש