טליט תקשורת השיקה היום (ב’) את ה- Jupiter SL871-S, מודול המיועד לניוד קל בין פתרון GNSS מלא המיועד ליישומים מתוחכמים לבין פתרון פשוט של GPS בלבד המיועד ליישומים פחות תובעניים.

 

ה-Jupiter SL871-S נועד למעקב וניווט בקונסטלציות של GPS ו-QZSS ומבטיח תאימות חומרה ופרוטוקול מלאה ל-SL781, המודול מאותה סדרה המיועד לקונסטלציה מלאה.

 

ה-SL871-S נתון במארז LCC במידות של 9.7 מ"מ X 10.1 מ"מ עם מעבד baseband ARM7, זיכרון ROM משובץ ו-LNA משולב ומספק נתוני מיקום גיאוגרפי באמצעות פרוטוקול NMEA ביצירת UART סטנדרטית.

 

המודול החדש תומך בהזרקת קבצי GPS כמו גם במערכת שיפור מבוססת לוויין (SBAS) המספקת דיוק גבוה יותר של האיכון. צריכת חשמל נמוכה במיוחד בכל המצבים הופכת את המודול למתאים במיוחד ליישומים הזקוקים לחיי סוללה ממושכים.

 

ה-SL871-S תוכנן עם תאימות חומרה ותוכנה מלאה ל-SL871, מה שמאפשר ללקוחות לבנות תוכנית אחת בלבד ולנצל את תכונות המארז הזהות של משפחת xL871.

 

"מודול SL871-S החדש נועד לאפשר החלפה קלה עם מודולים אחרים ממשפחת XL871 על מנת להשיג פשטות וסקלביליות", אמר טאנלי טורנאלה, מנכ"ל Telit GNSS Solutions. "זוהי דוגמה אידיאלית לכך שמי שקונה מודול מטליט חוסך את הצורך לעקוב בעצמו אחר השיפורים המתמידים בטכנולוגיית השבבים. אנו מבטיחים ללקוחותינו שהם ישתמשו תמיד בטכנולוגיה הטובה ביותר שזמינה, ארוזה מראש במודול הניתן להחלפה בקלות לפי הצורך במקום לתכנן מחדש את היישום כולו על מנת להיות מעודכן".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש