החברות Microsoft ו- Salesforce דיווחו על התקדמות משמעותית בשיתוף הפעולה האסטרטגי, שעליו הכריזו בחודש מאי. בוועידת Dreamforce 2014, כינוס התוכנה הגדול בעולם, הציגו שתי החברות פתרונות משותפים חדשים – ובכלל זה פתרונות Salesforce1 עבור Windows, Salesforce עבור Office ושילובים של Power BI עבור Office 365 ו-Excel עם Salesforce.
"המשימה שלנו היא לסייע לכל אדם וארגון בעולם להיות פרודוקטיבי יותר – וזו בדיוק המשימה שאותה מזין שיתוף הפעולה הזה" אמר סטיה נדלה, מנכ"ל Microsoft. "אני מרוצה מההתקדמות שהשיגו הצוותים שלנו בחודשים האחרונים ומצפה להציג ללקוחות המשותפים שלנו כיצד יכולות Salesforce ו- Microsoftלסייע להם להפיק יותר מהענן, בעזרת המכשירים הניידים שלהם".
"לקוחותינו היו מאז ומתמיד הלב והנשמה של ועידת Dreamforce, ואני שמח להציג כאן את ציוני הדרך הראשונים שהניב שיתוף הפעולה שלנו עם Microsoft" אמר מרק בניוף, היו"ר והמנכ"ל של Salesforce. "נמשיך לשתף פעולה עם Microsoft כדי להוסיף ולסייע להצלחה של לקוחותינו המשותפים גם בעתיד".
רונית ליניק, מנכ"לית בלאט לפידות, השותפה הגדולה של Salesforce בישראל, אמרה בתגובה כי: "הפתרונות העסקיים המשותפים של שתי ענקיות התוכנה, Microsoft ו- Salesforce , בונים עבור לקוחותינו קפיצת מדרגה נוספת בקלות השימוש וזמינות המידע מכל מקום, בכל זמן ובאמצעות כל מכשיר. שיתוף הפעולה בין שתי חברות אלו מקדם לקוחותינו לפרודוקטיביות גבוהה יותר, מאפשר ללקוחותינו לשים את הלקוח שלהם במרכז, ולהתמקד באופן מיטבי במטרותיהם העסקיות".
בוועידת Dreamforce 2014 הציגו החברות פתרונות לחיבור בין הפלטפורמה הנפוצה ביותר בעולם לניהול קשרי לקוחות לבין פתרונות הפרודוקטיביות הנפוצים ביותר בעולם, תוך שימת דגש על התועלות שמפיק הלקוח מפתרונות אלו. בין הפתרונות שהוצגו: