חברת HP מקימה עבור SFR תשתית רחבת היקף לאספקת שירותי IT בענן, שמיועדת עבור לקוחות המגזר העסקי של ענקית הטלקום. הפעילות החדשה תרחיב את ערוצי ההכנסה של SFR, ותאפשר לה להעמיד לרשות ארגונים בצרפת תשתית IT כשירות (IaaS) במודל תשלום על פי שימוש.


תשתית הענן תתבסס על טכנולוגיות HP, ובראשן פתרון התשתית האחודה HP BladeSystem Matrix, תוכנת הניהול HP Cloud Service Automation ופלטפורמת התוכנה כשירות HP Aggregation Platform for SaaS. פורטפוליו השירותים HP Cloud Services Enablement (CSE) לספקי שירותי תקשורת, יבטיח פריסה מהירה של התשתית - ואספקה מהירה מאוד של תשתיות ושירותים ללקוחות.


התשתית תתארח במרכזי המחשוב של SFR עצמה. כיום מעניקה החברה שירותים ל-150,000 חברות, ולצידן 30,000,000 לקוחות פרטיים. בהסתכלות קדימה, SFR מתעתדת למנף את תשתית הענן המוקמת כעת לאספקת תשתיות תקשורת כשירות (CaaS) ופלטפורמות כשירות (PaaS).


ארווין מנארד, סגן נשיא ומנהל קבוצת הפתרונות לתקשורת ומדיה ב-HP, מסר כי "SFR מספקת לחברות בצרפת תשתית IT משתלמת, ובמקביל היא מקימה פעילות עסקית חדשה עם HP בתחום שירותי הענן. SFR ממחישה את האפקט המצטבר ואת מכפיל הכוח של השילוב בין חומרה, תוכנה ושירותים מבית HP - לכדי פתרון שלם ומקיף".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש