התאחדות קבלני השיפוצים של ישראל קיימה ביום ו’ בכפר המכביה, בחירות להנהלת ההתאחדות ולתפקיד היו"ר. כצפוי, היו"ר ערן סיב, המכהן בתפקידו מאז הקמת ההתאחדות בשנת 2002, נבחר שוב לתפקיד בפה אחד. זאת לאחר שהוביל את ענף השיפוצים בישראל למספר השגים בניהם רק לאחרונה הצטרפותם של השיפוצניקים להסכם העבודה הקיבוצי של הענף שנחתם בין התאחדות הקבלנים וההסתדרות וקיבל צו הרחבה לכל הענף .
היו"ר הנבחר ערן סיב מסר בתגובה לתוצאות הבחירות: אני שמח מאוד על תוצאות הבחירות , הנבחרת שנבחרה טובה מאד . העובדה שכמעט כל חברי ההנהלה נבחרו לכהונה נוספת, מלמדת על האמון שרוכש לנו ציבור קבלני השיפוצים, שיודע להעריך למרות הדרך הקשה והעיכובים, את המאבק שמובילה ההתאחדות למיסוד הענף, העלאת רמת המקצועיות ואיכות העבודה בענף ולחיזוק מעמדו של קבלן השיפוצים בישראל.
הנהלת ההתאחדות, בהרכבה החדש, תמשיך לנהל את המאבק על זכותם של קבלני שיפוצים להירשם כחוק ברשם הקבלנים, ימשך המאבק "בחאפרים" וההתאחדות תמשיך לקדם את המקצועיות בענף ואת איכות העבודה שאותה מקבל הלקוח, באמצעות קורסים לימודיים, הפעלת בוררות לפתרון עימותים בין קבלנים ללקוחות ועוד.
לאחר סיום מערכת הבחירות והמנדט שקיבלנו, הוסיף סיב, אנו נצא בקרוב בקמפיין תקשורתי נרחב המסביר לציבור את החשיבות בהתקשרות בקבלן שיפוצים רשום, המחזיק בתעודת חבר של התאחדות קבלני השיפוצים של ישראל.
גם מרבית בעלי התפקידים הנוספים בהתאחדות נבחרו לכהונה נוספת: מ"מ היו"ר שאבי ונטורה, המנכ"ל יהודה כהן, מנכ"ל התפעול ציקי שרף, ויו"ר סניף צפון בהתאחדות בילאל חוסרי. הנהלת ההתאחדות כוללת 9 חברים. הנבחרים הנוספים הם אלי שושן, שרון בן שושן ואמיר דרגצקי.