סאני תקשורת ,יבואנית סמסונג מובייל בישראל משיקה לראשונה סמארטפון המותאם לילדים, פרי פיתוח משותף לה ולחברת safemobile העוסקת בפתרונות מתקדמים למכשירים סלולריים.
מדובר בדגם משופר של מכשיר הגלקסי young הכולל מסך בגודל 3.27" ברזולוציה של 320X480, מערכת הפעלה אנדרואיד jelly bean 4.1.2, מעבד עוצמתי ומתקדם 1ghz , מצלמת 3 מגה פיקסל , זיכרון פנימי של 4 ג’יגה עם אפשרות להרחבת זיכרון עד 32 ג’יגה ,משקל: 112 גרם - וכל זאת עם תוספת של ממשק בקרת הורים וסינון תכנים במיוחד לילדים מובנית במכשיר הכוללת הגבלת אתרים לא ראויים כגון: אתרי סקס ,אתרי הימורים וכו’; סינון תכנים לא ראויים לילדים – מסנן תכנים המכילים תכנים פוגעניים ולא הולמים עבור ילדים; חיוג מהיר להורים או למספרים נבחרים ; לחצן מצוקה השולח בו זמנית במקביל לחיוג , מסרון מצוקה ל- 2 מספרים שהוגדרו + 2 הודעות דואר אלקטרוני ל- 2 כתובות שהוגדרו; חנות אפליקציות מותאמת לילדים עם אפליקציות המותאמות במיוחד לילדים; איתור מכשיר אבוד\גנוב; איתור מיקום הילד לפי הסמארטפון; מותאם ארגונומית במיוחד לכף הילד.
מסאני תקשורת נמסר: "לצד מכשירי הדגל של סמסונג כגון סדרת הגלקסי ,בראשן ה-גלקסי s4, גלקסי נוט3 ועוד, סמסונג פיתחה וממשיכה לפתח כל העת מכשירים "אקונומיים" שיתאימו לכל שכבות האוכלוסייה. ואכן ,טווח המחירים של מכשירי סמסונג נע בין 170 ₪ למכשיר הפשוט ביותר ועד כ- 4,000 ₪ למכשיר היקר ביותר . כחלק מאותה גישה ,החלטנו בסאני לצאת ביוזמה מקומית ולשווק דגם מיוחד מותאם לילדים. לאחר שביצענו סקר שוק מקיף ,זיהינו צורך וביקוש רב למכשירים מסוג זה המספקים ,גם חווית שימוש של סמארטפון עם מערכת הפעלה מתקדמת של אנדרואיד, גם ביטחון לילד ולהורים בנוגע לתכנים אליהם נחשף הילד וגם במחיר אטרקטיבי ושווה לכל כיס".