חברת דבש הטמיעה בטוטנאור מערך אחסון יבמ v7000 בשילוב דיסק SSD של חצי טרה-בייט. יבמ סיפקה לחברת טוטנאור, המייצרת ציוד לעיקור (סטריליזציה) ובקרת זיהום, מערך אחסון מדגם v7000, בנפח כולל של 25 טרה-בייט. המערכת של יבמ הועדפה על מערכות מתחרות, לרבות פתרונות אחסון של HP ,שעליהם התבססה עד כה טוטנאור. המערכת משרתת למעלה מ- 300 משתמשים, בסביבת VMware על גבי תשתיות מבוססי x86. ההתקנה מאפשרת לתמוך בקצב הגידול המהיר המאפיין את נפחי הנתונים בחברה: טוטנאור צוברת מדי שנה כ- 2.5 טרה-בייט נתונים חדשים.

 

לדברי ערן שוורץ, מנהל טכנולוגיות המידע של טוטנאור, נועדה המערכת החדשה להגדיל את נפח האחסון ולשפר את ביצועי המחשוב, שהוגבלו בשל צוואר הבקבוק אותו יצרה סביבת האחסון הקודמת. בתום תהליך בחינה מעמיקה של הפתרונות הזמינים בשוק, בחרה החברה ב- v7000 מבית יבמ, בזכות יכולות הביצועים שלו והיחס המשתלם בין עלות לתועלת.

 

על מנת להאיץ את עבודת מערכות ה- ERP בטוטנאור, המבוססות על תוכנה מתוצרת פריוריטי, שולב בסביבת האחסון החדשה גם רכיב אחסון מבוסס SSD, בנפח של חצי טרה-בייט. מערכת הניהול האוטומטית המשולבת במערך האחסון של יבמ, יודעת לזהות ולהעביר את הנתונים בהם נעשה שימוש תכוף אל סביבת ה- SSD המהירה יותר, תוך אופטימיזציה של הביצועים הכוללים. בעקבות הפעלת המערכת, מדווחים בטוטנאור על שיפור משמעותי ביותר בגישה לנתונים בבסיסי נתונים טבלאיים, המנוהלים באמצעות שרת SQL של מיקרוסופט.

 

עסקת מערך האחסון, שבוצעה על ידי חברת דבש, שותף עסקי של יבמ, כללה גם תהליך הטמעה של המערכת החדשה אותו ביצעה חברת דבש,  לרבות העברת החומר ממערך האחסון הישן אל סביבת האחסון של יבמ והתאמת התשתיות באתר למוצר החדש.

 

"בעבר, המלצנו ללקוחות במצבים דומים על מערכות ממותגים אחרים", אומר חגי כהן, מנהל פרויקטים בחברת דבש. "מצאנו שהסדרות האחרונות מבית יבמ נותנות מענה הן ללקוח והן לנותן השירות, מכל הבחינות. בדקנו ביצועים, הנדסת אנוש, תמחור ומימון והתוצאות הראו שבכל המבחנים המערכת של יבמ מנצחת. מכאן, ההמלצה ללקוח הפכה לפשוטה."

 

לדברי שוורץ בחרה טוטנאור בפתרון שהוטמע על ידי חברת דבש בגלל המענה המקיף לדרישות הארגון תוך התחשבות בתקציב והן בגלל המקצועיות והבנת הצרכים. המערכת החדשה מספקת שירות מהיר ואיכותי למשתמשים. הפרויקט נועד לאפשר גידול מתמיד בפעילות וכן ליעל את ניהול מערך המחשוב לאפשר גמישות תפעולית במתן פתרונות לצרכים המשתנים.

 

"אנו צועדים עם חברת דבש כבר תקופה ארוכה ונהנים מהמקצועיות ומהשירות והיחס האישי", מוסיף שוורץ. "המערכת פשוט עובדת. היא קלה לניהול, ואמינה במיוחד. הנוחות מדהימה: תהליך ההקמה וההקצאה של משאבי אחסון הוא חוויה שלא הכרנו בעבר. עבדנו כבר בסביבת אחסון של EMC, ושלHP , והמערכת של יבמ היא עולם אחר".

 

טוטנאור, שמפעליה שוכנים בבית שמש, היא מבין החברות הגדולות בעולם בתחום יצור ושיווק ציוד לעיקור ובקרת זיהום. החברה מייצרת אוטוקלבים ומכונות שטיפה וחיטוי לבתי חולים, מעבדות, מרפאות פרטיות, וגופי תעשיה וכדומה. כמו כן, משווקת החברה דטרגנטים, אמבטים אולטראסוניים, מכונות הלחמה, תנורי ייבוש, אינקובטורים, זכוכיות מגדילות ייעודיות לחדרי ניתוח, מזקקי מים ועזרים משלימים אחרים.

 

טוטנאור הוקמה ב- 1925, ומעסיקה חמש מאות עובדים. החברה מעורבת בפרויקטים משותפים ובמחקר בקנה מידה גדול עם מוסדות מובילים ואוניברסיטאות. החברה נחשבת ליצרנית בקנה מידה עולמי: מערכת האיכות שלה תואמת לתקנים בינלאומיים ולדרישות ה - FDA האמריקאי, וה SFDA הסיני. למכשירים מתוצרתה יש תווי תקן כגון, ASME, UL תקני EN ותיקני בטיחות בינלאומיים. טוטנאור מייצאת 90% מתוצרתה ליותר מ - 120 מדינות ברחבי העולם.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש