חברת רמי לוי שיווק השקמה עוסקת בשיווק קמעונאי בתחום המזון בישראל. הרשת הינה רשת דיסקאונט לצרכן הפרטי ומציעה מגוון מוצרים בתחום המזון, ניקוי וטואלטיקה, קוסמטיקה וטקסטיל. מניות החברה נסחרות בבורסה בת"א לפי שווי שוק של 2.3 מיליארד ש"ח.

 

מתחילת השנה עלו מניות החברה כ- 37%, כשבחודש אפריל פורסם כי הקרנות הזרות פידילטי ו-MSD CAPITAL הפכו להיות בעלי עניין בחברה עם החזקות של מעל 6% כל אחת.

 

ניתוח טכני – מניות החברה נסחרות סמוך לרמות השיא האחרונות סביב רמה של 18500 נקודות, כשרמת תמיכה חשובה מאוד נמצא סביב 16000 נקודות.

טכנית, הגרף אינו מבשר טובות בטווח הקצר, מחזורי המסחר סביב רמות השיא בסיום חודש מאי היו מהערניים שראינו וייתכן שמסמנים דווקא שיא לתקופה הקרובה, בנוסף, ניתן לראות שהירידות החדות מרמות השיא היו במחזורי מסחר ערים במיוחד.

 

התנועה העולה האחרונה מאזורי התמיכה סביב 16000 לכיוון 17500 התרחשו בליווי מחזורי מסחר נמוכים מאוד ביחד לממוצע שיכולים להעיד על פיזור של כסף חכם. יחד עם האמור לעיל נציין כי מכפיל רווח של מעל 20 הופך את המניה למעט יקרה ברמות האלה דבר שנובע ככל הנראה מצפיות מאוד אופטימיות ושמירה על רווחיות מהגבוהות בענף ולא רק, אלא המשך צמיחה גבוהה ברבעונים הקרובים. רק לשם השוואה המתחרה הגדולה בענף שופרסל נסחרת במכפיל רווח של 13.5.

 

טריגר שלילי מהותי יגיע רק בשבירה ברורה של רמת 16000 נקודות שיכול להוציא את הדובים ואת המניה לתיקון יורד מהותי יותר לאחר גל עולה חזק מאוד שהחל ברמות השפל בנייר בדיוק לפני שנה ברמות מחיר של 8300-8500 נקודות והסתיים נכון לכתיבת שורות אלה ברמה של 18500 נקודות.

 

 

רמי לוי – גרף יומי

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 10
    מי זה דובי קורן? יש לו עוד המלצות מחכימות???

    • ארנסט
    • 20/01/2014 17:12
  • 9
    הוא כבר מכר מניות לקח רווח הבעלים

    • חי
    • 17/07/2013 08:40
  • 8
    זאת המניה הכי חזקה היום בשוק

    • יודע דבר
    • 16/07/2013 11:51
  • 6
    מניה מצוינת- אל תאמינו לכל חורשי רעתה.

    ודי לחכימא ברמיזה.

    • רן
    • 15/07/2013 13:33
  • 5
    רמאות במלאים ושטחי מסחר

    רמי לוי משקר את כל העולם במלאי 7.50 מיליון שח לחנות סופר סל וקופ ריבוע 1.1 מיליון לחנות כולל אלפי מטרים מרלוג זהירות הממונה על הבורסה מפחד לבדוק הכל שם מפוברק זהירות

    • זהירות שקר המלאי
    • 15/07/2013 13:10
  • 4
    אבל הירידה מהשיא היתה במחזור נמוך ?

    אז זה לא בדיוק חולשה .

    • לספונסר
    • 15/07/2013 10:42
  • 3
    רמי לוי

    בואו נגיד שאם רשתות השיווק תמשכנה בעליות מחירים מטורפות, רמי לוי יזכה לעדנה נוספת... ואף יותר מכך....
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • מגהץ
    • 15/07/2013 10:37
  • 2
    נסיון להשפעה זרה על המניה

    נדמה כי למישהו צרה עינו וכל המאמרים לאחרונה עוסקים בסיכון שיש בהשקעה במניה זו, ונדמה כאילו מדובר בפעולות מטעם בעלי ענין בחברות אחרות הרוצות לפגוע ברמי לוי, בחברה ובאלו שהשקיעו בה. הנתונים מראים בדיוק ההיפך. החברה טובה, רווחיה עולים, במיוחד ביחס לכל הרשתות האחרות, רווח למ"ר מדפים עולה על כולם, הוצאות הנמוכות ביותר בענף. רק טוב יצא למי שממשיך להשקיע במניה ובחברה. ואחרים? נותר למשקיעיהם רק לקנא.

    • אהרון
    • 15/07/2013 10:23
  • 1
    רמי לוי עוד תעלה לכיוון ה300שח

    בינתיים אתם מדווחים שהיא שהמחיר הוא 123, איזה שטויות כדברי מיץ פטל, העא כרגע ב171שח

    • נעה
    • 15/07/2013 10:15