מחירי הדלק יורדים. המחיר החודש ירד ב 38 אגורות. בשל ירידת המחיר הבינ״ל( 8%) וירידת שער החליפין של הדולר(3%). בנוסף יש ירידה של עמלת התדלוק המלא באגורה אחת בשל עדכון מדדי המחיר לצרכן ( עדכון המתבצע אחת לחצי שנה). העדכון יבוצע בלילה שבין יום שני ליום שלישי (1.4.2013-2.4.2013).
המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 7.57 ש"ח לליטר, ירידה של 38 אגורות מהחודש הקודם (ירידה של 4.78%). עמלת תדלוק במשאבה המיועדת לתדלוק על ידי עובד תחנת התדלוק תעמוד על 17 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ירידה של 1 אג’ מהחודש הקודם.
המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (לא כולל מע"מ) לא יעלה על 6.47 ש"ח לליטר, ירידה של 32 אגורות מהחודש הקודם (ירידה של 4.71%). עמלת תדלוק במשאבה המיועדת לתדלוק על ידי עובד תחנת התדלוק (לא כולל מע"מ) תעמוד על 14 אגורות לליטר, ירידה של 1 אג’ מהחודש הקודם.