קבוצת התוכנה הישראלית eWave, המתמחה בפיתוח ואינטגרציה של מערכות מידע, נבחרה להקים את האתר החדש של לאומית שירותי בריאות. האתר צפוי לעלות לאוויר ברבעון הרביעי של 2013. לפי eWave, היקפו הראשוני של הפרויקט מוערך במעל חצי מיליון ש"ח.

 

לאומית שירותי בריאות, המשרתת למעלה מ-700 אלף מבוטחים ברחבי הארץ, החליטה להקים אתר חדש ומתקדם על מנת לשפר את שירותיה האינטרנטיים ושביעות רצון המבוטחים. בלאומית ביקשו לרענן את אתר האינטרנט על מנת לסייע בהשגת מטרות אלה וכן להקל על תחזוקתו היומיומית באמצעות יישום טכנולוגיות מתקדמות.

 

האתר החדש יופיע בארבע שפות שונות (עברית, רוסית, ערבית ואנגלית) ויוטמעו בו ממשק ועיצוב עדכניים, ידידותיים ואינטואיטיביים למשתמש. האתר יותאם גם למכשירים ניידים ויאפשר חיפוש מתקדם של תוכן מקצועי באתר, פרטי רופאים, מכונים ומרכזים רפואיים, מוקדי חירום, בתי מרקחת, תרופות וציוד רפואי. בנוסף הוא יכלול בלוגים ופורומים מקצועיים, כמו גם יכולת לשתף את התכנים ברשתות החברתיות.

 

במסגרת הפרויקט תבוצע אינטגרציה למערכות התפעוליות של לאומית, ויפותח ממשק לשאיבת מידע אוטומטית ממערכת ה-SharePoint שלה. האתר החדש יתבסס על מערכת ניהול התוכן eGen מבית eWave, ששימשה בשנים האחרונות להקמת מערכות אינטרנט עבור מאות לקוחות, כולל חלק ניכר מהארגונים הגדולים במשק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש