מארוול ישראל תחשוף ב-MWC בברצלונה שתתקיים בסוף החודש שורה של פתרונות סלולר דור 4 ודור 3 שמפתחת החברה בישראל. במסגרת התערוכה יוצגו יכולות הכוללות שידור וקליטה של דור 4 בטכנולוגיות LTE -TDD ו-FDD ושידור נתונים ברוחב פס מכסימלי בטכנולוגיה דור 3. בנוסף יוצגו פתרונות לתעשיית הרכב שישדרגו ללא הכר את חוויות הנהיגה ויספקו שירותים רבי ערך לנוסעים.
הפלטפורמה הסלולרית PXA1801 שפיתחה מארוול לתעשיית הרכב העולמית תומכת ברשתות LTE ומאפשרת הזרמת מידע בקצב של 150Mbps ושליחת מידע בקצב של 50Mbps,
בנוסף לתמיכה ברשתות דור 3, המאפשרות קצב הורדת נתונים של 42Mbps. הפלטפורמה כוללת את כל המרכיבים העיקריים: מודם סלולרי, WiFi, BT, GPS, RFIC, PMIC.
בשימוש בתעשיית הרכב הפלטפורמה הסלולרית משולבת בתוך ’קופסה שחורה’ שמאפשרת קישוריות עם גורמים חיצוניים מחד ועם כל חיישני הרכב מאידך. קישוריות מקיפה זו מאפשרת הפעלות מגוון רחב של יישומים שחלקם יודגמו בתערוכה בברצלונה. ביניהן ניתן לציין:
שידורי מידע בפס רחב ברכב: לדוגמא - צפייה ב- 4 סרטי HD במקביל: הפתרונות החדשים של מארוול יאפשרו שידורי מידע בפס רחב לנוסעי הרכב, כולל שירותי בידור, גלישה, הורדת מידע ועוד. נוסעי הרכב יוכלו להתחבר לאינטרנט דרך רשת ה-WiFI של המכונית וליהנות מתעבורת אינטרנט במהירות גבוהה. כך לדוגמה, 4 נוסעים יוכלו לצפות במקביל בסרטי ווידיאו שונים באיכות HD בטבלטים שלהם או במסכים שיותקנו על ידי יצרן הרכב. בנוסף, ניתן יהיה להוריד ולשלוח במהירות קבצים כבדים, להפעיל מרחוק יישומים כבדים ועוד ועוד.
שידור נתונים אוטומאטי מהרכב ואליו – "גנבו אותי, אני בחיפה וממתינה לחילוץ": הקישור לכל חיישני הרכב פותח מגוון עצום של אפשרויות לשליחת נתונים אוטומאטית בזמן אמת מהרכב למגוון מכשירים חיצוניים ומהם אליו. יישומי החירום של טכנולוגיה זו עתידים להפוך לתקינה אירופית בשם eCall אשר תיכנס לתוקף במדינות האיחוד כבר בשנת 2014.