בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא

עובדי משרד רה"מ יקיימו היום, יום ראשון בשעה 13:00 אסיפת הסברה מול בנין משרד רה"מ במקביל לישיבת הממשלה השבועית. זאת בעקבות החלטת משרד האוצר להפר את ההסכם עם משרד רה"מ ולא לתת לעובדים את שכר העידוד, שכר אשר בודק את תפוקות עובדי המשרד ומדדים של מצוינות. במשרד רה"מ מועסקים כ- 1000 עובדים אשר כמחציתם צריכים לקבל שכר עידוד.

 

יו"ר ההסתדרות במרחב ירושלים, דני בונפיל אומר היום: "לא יעלה על הדעת שמרבית העובדים במשרדי הממשלה מקבלים שכר עידוד והמשרד אשר עובד 24 שעות ביממה לא מקבל את המגיע לו מתוקף ההסכם הקיבוצי. אנו מתכוונים להמשיך במאבק עד להשבתה כללית של המשרד".

 

יו"ר ועד עובדי משרד רה"מ, אריק קלינר אומר היום: "לא יתכן שברוב משרדי הממשלה מופעלת שיטת שכר העידוד בהצלחה ורק במשרד רה"מ המסייע לכלל המשרדים והדורש מעובדיו התמקצעות במגוון תחומים ועבודה מסביב לשעון, לא יקבל את התוספת שהיא מתוקף ההסכם הקיבוצי. אני קורא להנהלת המשרד לפתור את המצב לאלתר".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש