קבוצת חבס הודיעה היום, כי Habas Swiss (המוחזקת על ידי החברה בשיעור של 74%) מכרה בניין משרדים בעיר קלוטן (Kloten) שבשוויץ.

 

הנכס הינו בשטח של כ- 1,000 מ"ר והוא נרכש על ידי Habas Swiss בשנת 2007 כחלק מפורטפוליו אשר כלל שני נכסים (הנכס האחר שהיה בבעלותה נמכר בחודש מאי 2012, בתמורה לסך של כ- 14.5 מיליון פרנק שוויצרי). הנכס ב- Kloten נמכר בתמורה לסך של כ- 5.3 מיליון פרנק שוויצרי, סך של כ-22 מיליון שקלים, בשווי הדומה לשוויו של הנכס בספרי החברה.

 

מימוש הנכס צפוי להניב ל- Habas Swiss, תזרים עודף בסך של כ- 4.1 מיליון פרנק שוויצרי, כ- 17 מיליון שקלים.

 

מתוך כספי התמורה, סך של כ- 1 מיליון פרנק שוויצרי ישמש לפירעון מלוא יתרת ההלוואה אשר הועמדה בעבר לטובת Habas Swiss לצורך רכישת פורטפוליו הנכסים. העסקה צפויה להיות מושלמת במהלך חודש יולי 2012.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש