פרויקטי השימור של בניינים בעלי ערך היסטורי וארכיטקטוני הגיעו לרמת גן. חברת שלום את נתן השלימה את פרויקט הבית ברחוב שפירא 10. מדובר בבניין למגורים הראשון ברמת גן שעבר עבודות שימור.
המבנה, הממוקם סמוך לצומת עלית בפינת הרחובות שפירא 10 ודב פרידמן 25, הינו מבנה לשימור שנבנה בשנת 1934 בסגנון אקלקטי-בינלאומי בידי בעלי הקרקע דאז יעקב פרידמן והאדריכל אריה שטריימר. במקור כלל המבנה 2 קומות ובסך הכל כלל 4 דירות בנות 4 חדרים.
הבניין שנמצא כיום בבעלות משפחת גליל עבר תהליך מורכב וחדש יחסית בישראל שכלל שילוב בין תמ"א 38/2 ושימור. בשלב הראשון חברת שלום את נתן שימרה את חזית הבניין ו-2 הקומות הראשונות וחיזקה את היסודות. בשלב השני החברה בנתה עוד 6 קומות. סך הכל הוקמו בבניין 18 דירות בוטיק. משרד כהנא אדריכלים תכנן את הפרויקט החדש ואת שימור המבנה המקורי.
מהחברה נמסר כי הדירות בפרויקט כבר נמכרו ומחירה הממוצע של דירת 4 חדרים בשטח כ-93 מ"ר ומרפסת בשטח כ-10 מ"ר עמד על 2.150 מיליון שקל, דירת 5 חדרים בשטח כ-112 מ"ר ומרפסת בשטח כ-10 מ"ר נמכרה במחיר ממוצע של 2.4 מיליון שקל.