קבוצת חנן מור שילמה היום סך של כ-25 מיליון שקל בגין פירעון קרן וריבית אגרות החוב מסדרה ב’. חנן מור השלימה בחודש פברואר 2007 גיוס של כ-70 מיליון שקל באמצעות הנפקת אגרות חוב מסדרה ב’. אגרות החוב צמודות למדד המחירים לצרכן, והן נושאות ריבית של 7.55%. לאחר התשלום הנוכחי, פרעה למעשה קבוצת חנן מור מחצית מהיקף החוב בסדרה. באפריל 2011 השלימה קבוצת חנן מור פירעון מלא מוקדם של סדרת אג"ח א’, אותה גייסה החברה במאי 2006.

 

חנן מור, יו"ר קבוצת חנן מסר, " כי "בימים בהם המילה הסדר חוב נשמעת בפי כל, אנו מוכיחים שאפשר גם אחרת. אנו גאים בעובדה שעמדנו בכל התחייבויות החברה במלואן וכסדרן כלפי המשקיעים בשוק ההון שנתנו בנו את אמונם".

 

מור הוסיף, כי "במהלך השנים האחרונות חזינו במשבר קשה שפקד את השווקים, והוביל לקשיים בחברות רבות ובכללן חברות נדל"ן. להערכתי המשבר בשווקים טרם הסתיים, וניתן גם לנצל אותו להרחבת עסקי הקבוצה. הקבוצה ממשיכה ליהנות מאיתנות פיננסית גבוהה, שבאה לידי ביטוי בין היתר במכירה של 143 יח"ד חדשות במהלך שנת 2011 בתמורה כוללת של כ-195 מיליון שקל ".

 

כחלק ממדיניות האחריות החברתית והקוד האתי שהתוותה הקבוצה, ממשיכה החברה להקצות סכום בשיעור של 2% מהרווח השנתי לאחר מס של שנת 2010 לטובת תרומה וטיפוח חיי הקהילה. זאת בנוסף, לפעילויות ההתנדבותיות בה מעורבים מנהלי ועובדי הקבוצה במשך השנה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש